Zdravím, potřeboval bych se dostat do nastavení Summitu jednoho zařízení, které nevím jak je nastavené. Ten nástroj Smsc.exe od Summitu mi po vyhledání zařízení nic nenajde. Možná byl S Uni 10g zatím nemám moc zkušeností, dá se do toho jinak dostat? Nevím totiž, v jaké VLANě je teď nastavený management.
Díky.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Summit UNI 10G management
když budeš mít připojenejsummit přímok PC tak by to pomocí brodcastů snad mělo sms najít....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
Mám to napřímo. Ale v Linuxu, zkusím ještě ve Woknech...
0 x
..:: DobraSit.cz ::..
Tak se mi to povedlo objevit přes TCPDUMP. Tam ty broadcasty vidět jsou.
Jen mě napadlo, kdyby se tohle nepovedlo, dá se ta jednotka nějak celá zresetovat?
Jen mě napadlo, kdyby se tohle nepovedlo, dá se ta jednotka nějak celá zresetovat?
0 x
A dá se to celé zamknout heslem? Přeci, kdokoliv potom, kdo by se na to napíchl a věděl IP (nebo to by ani nemusel) by to dokázal celé smazat...
0 x
Heslem se to dá zamknout.
Jednotka se resetuje pomocí pinu který ti zašlou k číslu jednotky, opět pomocí sms.
Jednotka se resetuje pomocí pinu který ti zašlou k číslu jednotky, opět pomocí sms.
0 x
A počítám, že tahle služba je zpoplatněna, že? A oni si nějak ověřují, jestli jsi majitel jednotky podle toho čísla?
0 x
Ne neplatil jsem nic.
Jednotku resetuješ jen na ethernetu po broadcast paketech.
A číslo jednotky se taky nedozvíš pokud to z ní nepřečteš.
Jednotku resetuješ jen na ethernetu po broadcast paketech.
A číslo jednotky se taky nedozvíš pokud to z ní nepřečteš.
0 x