❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Anyplication a velmi nízké ceny za pronájem spojů

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Ladik
antispam: Ano

Re: Anyplication a velmi nízké ceny za pronájem spojů

Příspěvekod Ladik » 13 years ago

Ajfel píše:
Dade_Marfi píše:aha tak to jsem nevedel, vychazel jsem z info co bylo nabizeno me jakozto "splatkovy" kalendar ... a castky se me zdaly podobne ..

Vzdyt to tu psal uz Ladik, ze cena pronajmu je hodne podobna tomu jejich leasingu.

Vycuc z nabidky:
"Mesicni cena pronajmu kompletniho spoje vcetne antenniho systemu HP2 IS v jakekoli kombinaci 30 nebo 60 cm, konektoru je 2 899,- po dobu 12 mesicu. V pripade pronajmu na 24 mesicu bude castka 2 799,- mesicne.
V této cene je samozrejme zahrnuto pojisteni spoje proti poskozeni nebo vandalismu. Servis se resi vyemnou kompletniho spoje."

"Pripadny odkup je po skonceni pronajmu mozny za rozdilovou castku mezi novym spojem a splacenou vysi za pronajem."

Ahoj Lada
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 12 years ago

nevíte o nějakém jiném pronájmu než orcave? nic proti orcave nemám až na to že musím kupovat za 25 litrů antény a to už postrádá smysl, jsem ochoten maximálně na 2000 Kč za měsíc s 175Mb
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

David2006

Příspěvekod David2006 » 12 years ago

Vem Anyplication s použitejma anténama a neřeš to.
0 x

Tomáš Břinčil
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 12 years ago

okoun píše:nevíte o nějakém jiném pronájmu než orcave? nic proti orcave nemám až na to že musím kupovat za 25 litrů antény a to už postrádá smysl, jsem ochoten maximálně na 2000 Kč za měsíc s 175Mb

Napiš slečně Černický, nabízeli minulý měsíc použité/repasované staré antény.
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.

https://www.facebook.com/conexainternet

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 12 years ago

a nebo kup antény od Jirouše... teď někdy z jara má dělat i 120cm... pokud ti stačí menší tak ty už má....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

David2006

Příspěvekod David2006 » 12 years ago

Tak snad nevadí že sem dám jedno obchodní sdělení z Miracle - někomu to může i pomoci.

Dobrý den,

úvodem nám dovolte poděkovat Vám za mimořádně velký zájem o námi nabízená zařízení v rámci akce Anyplication.
Platformu Anyplication není třeba dále představovat, službu jsme nyní pro Vás rozšířili o výhodný nákup anténních jednotek na splátky.
Doufáme, že tato možnost financování bude pro Vás přínosem.

Více informací k této rozšířené nabídce naleznete v přiloženém dokumentu, nebo přímo na webových stránkách Anyplication.
www.anyplication.com/Anyplication_Anteny.pdf

Jen pro připomenutí, měsíční částky za produkty v rámci akce Anyplication:

MW spoj 10GHz s přenosovou kapacitou 100Mbps.......1.390,-Kč / měs.
MW spoj 7-38GHz s přenosovou kapacitou 450Mbps.....2.490,-Kč / měs.

V případě potřeby doplňujících informací neváhejte kontaktovat naše obchodní oddělení.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 12 years ago

Takže mimo toho že zase spamují, nic nového.
0 x