btw.nemate nekdo wifi kalkulacku od DComu ? Nemuzu ji nikde najit, prosim kdyztak do mailu ajfeel@seznam.cz dekuji.
blax píše:spektrak konci 3a a co kanal 4 na frekvenci 10406Mhz ??
to umi jenom 3 kanly?
Insider píše:Hmm, tak to je tvrdy ořech, spoj ktery umi jenom 6 kanalu z 8 a jeste ke vsemu jenom ACAP.. Co bude přístě?
...a ještě ke všemu jenom ACAP...
PeterSwah píše:Ale teď vážně.
Mohl byste mně a možná i dalším ne tak technicky nadaným nějak lidsky vysvětlit, co znamená ta temná hrozba?...a ještě ke všemu jenom ACAP...
PeterSwah píše:Insider píše:Hmm, tak to je tvrdy ořech, spoj ktery umi jenom 6 kanalu z 8 a jeste ke vsemu jenom ACAP.. Co bude přístě?
Příště by mohly být třeba poloprázdné vagónky, které až se naplní a pustí přes 1024QAM, tak na výprodeji z EBaye převezou třeba i ... (doplňte dle libosti - papír snese všechno)![]()
Ale teď vážně.
Mohl byste mně a možná i dalším ne tak technicky nadaným nějak lidsky vysvětlit, co znamená ta temná hrozba?...a ještě ke všemu jenom ACAP...
hapi píše:hele insidere? sam sem byl nekolikrat svetkem, jak sama alcoma naladila MP90 na mezikanaly v rozporu s VO.
Jak uz jsem psal, MP90 prece taky nelze naladit na vsechny kanaly v celim pul pasmu be, vymeny filtru.
Proc se tedy vozis po orcave?
Ja chapu ze ceragon je v tomhle spicka ale uvedom si, ze za jeden ceragon koupim dve 1S10. Tim je vyber jasnej a ostatni veci investora nezajimaji. Bud ceragon zlevni a nebo CTU bude prisnejsi, jinak se nema smysl dal bavit. Dvojnasobna cena je dvojnasobna cena.
PeterSwah píše:Nemusíte objevovat Ameriku...
Pokud Vás to učiní šťastným, rozšíříme nabídku šířky kanálu o položky, které dovolí ACCP. Třeba to některý uživatel i užije...