Leeonek píše:Insider: a zase je to tady, neměl by jste nechat těch hloupých keců o tom co dalšího budete nabízet, co momentálně vyvíjíte, a věnovat se spíše tomu, co už tu dávno mělo být? Nemělo být náhodou expedováno AirBQ s mikrotikem do konce února? Jo, možná jste myslel do konce února 2013, tak to ale bylo potřeba napsat....
Jsem v podstatě klidný člověk u psaní se téměř nenechávám vytočit, ale tohle jednání mě prostě sere, vydrbáváte tu se všema tak jak tu sme. Chápete vůbec co znamená "termín dodání"? Asi dost dobře ne! Pokud něco slíbím a nejsem scopen to dodat podle plánu, dám o tom vědět a domluvím se na jiný termín, takto by to mělo fungovat. Pokud nejsem schopen dodat a nedám o tom vědět, radši nikde nevystrkuju ani hlavu, měl bych strach že se mě někdo zeptá a pak bych se asi hanbou propadl.
Nezlobte se na mě, ale vy prostě nejste solidní firma které bych mohl věřit. Tohle jsou sviňárny, za které by jste měl mít ze zákona povinnost pod každým příspěvkem poznámku:
"Jsem slibotechna a vůbec nevěřte tomu co píšu, mým hlavním úkolem je vysírání Vás všech"
No dokonce února se to nestihlo, to přiznávám dobrovolně

, ale jinak to už valíme, první 2 spoje jsem vezl na PPL dneska

5 dalších dokompletujeme asi v pondělí. Ale ty nejsou do čech.
Mmj došlo 10 parabol.. Ententýky dva špalíky.. Leeonku.. No teď nevím, jestli se dostaneš do téhle desítky, ale počítám s tebou..
Jsme teď bez mikrovln - holt to je úděl české kotliny, že se blbě shaní součástky, příští maximálně přespříští týden bude hotových dalších 100ks, tak to snad klapne