❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: 10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)
0 x
David2006 píše:Insider píše:David2006 píše:Agónie PBM10 zdárně pokračuje, neb Poláci dostali jen antény bez jednotek. Ubiquiti si nedělá prdel jen z userů a konkurence, ale i z obchoďáků.
Ono se blbe prodava neco co neexistuje
Souhlasím, na druhou stranu stejně tak blbě se prodávají i současné desítky.
Neřekl bych, od pondelka 3 objenávky a 2 poptávky, není to tak špatný..
0 x
Chlapci, chlapci, chlapci... kdy uz dospejete a zacnete pouzivat tu bouli co mate na krku?

Naposledy upravil(a) Jardax dne 01 Mar 2012 08:16, celkem upraveno 1 x.
0 x
Sakra a ja myslel ze ta boule co mam na krku je aby mi do nej neprselo 
0 x
Insider píše:Neřekl bych, od pondelka 3 objenávky a 2 poptávky, není to tak špatný..
Jeste aby ty objednavky a poptavky taky nekdo vyrizoval.
0 x
Ajfel píše:Insider píše:Neřekl bych, od pondelka 3 objenávky a 2 poptávky, není to tak špatný..
Vedu tě v patrnosti, příští týden by to mělo být kompletní. Jedeme sice už stokusové série, ale než se výroba doladí, bude to ještě nějaký den trvat, teď je to o technologických termínech. Technologická výrobní otočka trvá cca 1 měsíc a pokud je odbyt rychlejší než výroba, musí se čekat. Antény offset jsou skladem, modemy jsou přichystané, teď to stojí na mikrovlnách a patch anténách, antény příští týden mikrovlny taky. Šťourače středovky možná tento nebo začátkem příštího týdne. Skladem máme nezbytnou servisní zásobu a pár AirBQ MT711, které dnes dotestujeme, tím je stav na sklad prázdný.. Mimochodem, Mikrotik při praktických testech velice mile překvapil.
0 x
-
Stanislav Hrncir
HA HA HA
yesterday we reseived pbm10 dishes
[9:14:03] Ayna Anteny24: UBIQUITI DIDn't send us electronic parts
[9:14:08] Ayna Anteny24: they did mistake
[9:14:25] Ayna Anteny24: in 2 week ubnt will send us electronic parts by airplane
[9:14:38] Ayna Anteny24: today we already sent you 2 x PM10 DISHES
[9:15:01] Ayna Anteny24: as soon as possible when we will reseive the electronic parts i will send you on our costs
yesterday we reseived pbm10 dishes
[9:14:03] Ayna Anteny24: UBIQUITI DIDn't send us electronic parts
[9:14:08] Ayna Anteny24: they did mistake
[9:14:25] Ayna Anteny24: in 2 week ubnt will send us electronic parts by airplane
[9:14:38] Ayna Anteny24: today we already sent you 2 x PM10 DISHES
[9:15:01] Ayna Anteny24: as soon as possible when we will reseive the electronic parts i will send you on our costs
0 x
matně si vzpomínám že I4ce taky přišly jenom anteny. Blbá náhoda 
0 x
Ajfel píše:Insider píše:Neřekl bych, od pondelka 3 objenávky a 2 poptávky, není to tak špatný..
Napsal jsem email ,pak zavolal domluvil termín a neměl jsem problém. Zařízení bylo připraveno když jsem dorazil.
www.wiracom.cz
0 x
lyra píše:Napsal jsem email ,pak zavolal domluvil termín a neměl jsem problém. Zařízení bylo připraveno když jsem dorazil.
Ja jsem narazel na toto, Insider to vi:
napsano 20. února 2012 12:48 píše:Ok, necham to pripravit, zitra to budu mit kompletni. MP
Naposledy upravil(a) Ajfel dne 01 Mar 2012 11:45, celkem upraveno 1 x.
0 x
Taaaak, vida. I kdyz to s tematem tak uplne nesouvisi, co bych se nepochlubil - prave nam pridelili naprosto evidentne totalne posledni existujici frekvencni pridel na 11GHz na prazsky Stimbuilding (Casablanca).
A pak ze nerostou...

A pak ze nerostou...
0 x
Jardax píše:Taaaak, vida. I kdyz to s tematem tak uplne nesouvisi, co bych se nepochlubil - prave nam pridelili naprosto evidentne totalne posledni existujici frekvencni pridel na 11GHz na prazsky Stimbuilding (Casablanca).
A pak ze nerostou...![]()
![]()
Co tim chces rict? Že se mi uvolni kanal na lince do Butovic? Jako ze pojedu 256QAM uz i smer Butovice ?
Kdy to mohu ocekavat ?
0 x
Kristovanoho koho zajimaji nejake BUTOVICE??? Nikoho!!

Ale at tak ci tak, ocekavat to muzes tak za 14 dni. Jenom pochybuju ze ti to pomuze, neni to az tak uplne v trase.
Ale at tak ci tak, ocekavat to muzes tak za 14 dni. Jenom pochybuju ze ti to pomuze, neni to az tak uplne v trase.
0 x
-
Stanislav Hrncir
je to doma, jednotky as soon as possible
]
]
]
]
0 x