pthv píše:ppp76 píše:Tak zas odpoved jak z parlamentu ... cena je slusna .... byla by dobre hodit ciselne vyjadreni slova slusna
Co se divis, vzdyt dela vzdycky ze sebe tajemny hrad v Karpatech.... :/
hazi machry ale hajzl ma na pavlaci

pthv píše:ppp76 píše:Tak zas odpoved jak z parlamentu ... cena je slusna .... byla by dobre hodit ciselne vyjadreni slova slusna
Co se divis, vzdyt dela vzdycky ze sebe tajemny hrad v Karpatech.... :/
David2006 píše:Ze 100 se jde na 200 a pak na 350 tam žádnejch 300 Hapi není. Cena je bych řekl za SW upgrade slušná(ten rozdíl 100 a 350 není moc velkej, ale platíš další kanál a žádanku). Porovnával jsem si pro budoucnost i 200 a víc Mbs napřed s Insiderem a už tam byl cenově v pouhé desítce naštíru (škoda Ceragon je slušné radijko) a když jsem srovnal co borec chce za licencovaná pásma tak tam byl mimo mísu úplně. Třeba se ty licencáky Ceragonu IP32 zlevní, ale už jsem neměl moc čas protože něco času zabere příděl od ČTU a něco dodání dané frekvence.
Laibir píše:A já doufal, že to neprojde: http://i4wifi.blog.cz/1202/stav-certifi ... bridge-m10
Ale oficiálností to moc neoplívá.
soooc píše:Laibir píše:A já doufal, že to neprojde: http://i4wifi.blog.cz/1202/stav-certifi ... bridge-m10
Ale oficiálností to moc neoplívá.
Oficialne to nevypada, me zajima, jak obesli oddeleni RX a TX, aby vyhoveli te prvni norme.
okoun píše:Také gratuluji a už mě opravdu vyčerpalo každý den se ptát jak to bude s PB. Právě zasílám žádost o licenci na 11G ČTU a začnu se smát až lidé, co jistí že jim PB nebude výkonově stačit nebudou mít licenci pro 11G, kterou jen tak neseženou vzhledem k tomu, že se velmi zvýšily počty žádostí o licenci.
Aneb kdo jinému jámu vykopal za rok do ní sletí sám.
Jen ještě nevím, co na to řekne státní správa, vzhledem k tomu, že mají v drtivé většině na úřadech 10G pojítka.
Dade_Marfi píše:tak ale v drtive vetsine, to ma statni sprava od nejakeho operatora a tedy oni budou maximalne kricet na operatora aby dodrzel podminky smlouvy a tedy funkcni pripojeni ... z toho plyne, ze to zase bude resit jen operator bohuzel... ze by nekde statni sprava provozovala vlastni spoje, tak o tom ani moc nevim ..
Dade_Marfi píše:hm jako o necem vim, ale nepovazoval jsem to za neco velkeho, ba naopak spise to vzdy resil nejaky operator ... at uz cra, gts, nebo i o2 ...