❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Anyplication a velmi nízké ceny za pronájem spojů
Re: Anyplication a velmi nízké ceny za pronájem spojů
Tak to jsem v kelu, protoze me se zda ze ta cena je vysoka, je to jako leasing.
0 x
DarkLogic píše:Ladik píše:No me se uz ozval, ale ta cena nic moc.
At to da verejne na forum, pokud ne pisnu to sem, myslim ze to nic tajneho neni a je to pro vsechny snad stejne.
Že je to pro všechny stejné si moc nemyslím, jinak by to bylo veřejné. Spíše mám podezření, že v takových případech se naceňuje "podle xichtu"
Myslim, ze to je pro vsechny stejne a vychazi to stejne jak ten jejich leasing bez navyseni na 36mesicu, rozdil v cene pri smlouve na rok nebo dva je jen 100,- mesicne
0 x
Jestli ony ty dříve popisované fáze přijetí novinky, neměly obsahovat ještě jednu, poslední fázi. Pak by to mohlo být třeba takto:
- ignorace
- zesměšnění
- nedůvěra
- akceptace
- vystřízlivění
hoďte sem někdo cenu co Vám vykalkulovali, to mě fakt velice zajímá :)
- ignorace
- zesměšnění
- nedůvěra
- akceptace
- vystřízlivění
hoďte sem někdo cenu co Vám vykalkulovali, to mě fakt velice zajímá :)
0 x
Leeonek píše:Jestli ony ty dříve popisované fáze přijetí novinky, neměly obsahovat ještě jednu, poslední fázi. Pak by to mohlo být třeba takto:
- ignorace
- zesměšnění
- nedůvěra
- akceptace
- vystřízlivění
hoďte sem někdo cenu co Vám vykalkulovali, to mě fakt velice zajímá
Podle mě to není špatná služba pro síť která potřebuje spoje na 12 max. cca 18měsíců a nemá zároveň našetřeno a chce jich třeba i víc. Sice tu nabídku pro 10G nabourává to že antény pro 10G by jim pak zůstali v ruce (předpokládaná postupná dominace TDD v pásmu) a taky ten 50Mbit se bude leckde dát nahradit PBM10. A zase pro licence tam se pořád neví kolik budou stát. Ale dokážu si představit že pro první rok se to vezme jako služba a pak koupí vlastní jednotky pokud na to budou peníze nebo spoje nebudou nadále potřeba (někde už bude stačit AirFiber atd.). Jako pro někoho ta služba určitě smysl mít bude.
Heh, dokážu si představit že někomu prodáte na tomhle postavenou síť kde dotyční kupující stejně platí povícero jen za měsíční násobky příjmů dané sítě

0 x
Leeonek píše:Jestli ony ty dříve popisované fáze přijetí novinky, neměly obsahovat ještě jednu, poslední fázi. Pak by to mohlo být třeba takto:
- ignorace
- zesměšnění
- nedůvěra
- akceptace
- vystřízlivění
male srovnani, pro priklad 100Mbps spoj na rok:
Anyplication: 12x1.390,- + 19.560,- za anteny a prislusenstvi k nim = 36.240,-
Vanco: 12x3.299,- = 39.588,-
0 x
Ajfel píše:Leeonek píše:Jestli ony ty dříve popisované fáze přijetí novinky, neměly obsahovat ještě jednu, poslední fázi. Pak by to mohlo být třeba takto:
- ignorace
- zesměšnění
- nedůvěra
- akceptace
- vystřízlivění
Předpokládám ale že ty antény můžu v případě Anyplication aspoň odvézt po roce do šrotu, ale s Vancem jsou v luftě rovnou, nebo se pletu?
0 x
Po roce s Anyplication ti zustanou anteny a u Vanco nic, presne tak.
1 x
Ajfel píše:Leeonek píše:Jestli ony ty dříve popisované fáze přijetí novinky, neměly obsahovat ještě jednu, poslední fázi. Pak by to mohlo být třeba takto:
- ignorace
- zesměšnění
- nedůvěra
- akceptace
- vystřízlivění
ale dalsi rok uz jen 16680, kdezto u Vanca stale 39588 !
0 x
Příspěvek byl v rozporu s Pravidly viewtopic.php?f=12&t=9169
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Vanco ale neni pronajem ne ? mam za to, ze po doplaceni ti spoj zustava, kdezto u orcave mas holou r*t krom anten vse co jsi platil X let tak vratis .. ?
proste pronajem je krasna vec, ale v jistych ohledech je trosku zbytecna
jo a davide co se tyka TDD, no tak si to jeste chvilku uzij a pak papaaa
0 x
Dade_Marfi píše:Vanco ale neni pronajem ne ? mam za to, ze po doplaceni ti spoj zustava, kdezto u orcave mas holou r*t krom anten vse co jsi platil X let tak vratis .. ?
Bohuzel o odprodeji spoje po nejake dobe neni nikde ani zminka a sluzba je pojmenovana take pronajem spoje, presneji: Vanco - nabidka pronajmu spoju
0 x
Podle mě to není špatná služba pro síť která potřebuje spoje na 12 max. cca 18měsíců a nemá zároveň našetřeno a chce jich třeba i víc. Sice tu nabídku pro 10G nabourává to že antény pro 10G by jim pak zůstali v ruce (předpokládaná postupná dominace TDD v pásmu) a taky ten 50Mbit se bude leckde dát nahradit PBM10.
Kolik dáš za redukci PBM10 <> Arkivator

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
aha tak to jsem nevedel, vychazel jsem z info co bylo nabizeno me jakozto "splatkovy" kalendar ... a castky se me zdaly podobne ..
0 x
Dade_Marfi píše:aha tak to jsem nevedel, vychazel jsem z info co bylo nabizeno me jakozto "splatkovy" kalendar ... a castky se me zdaly podobne ..
Vzdyt to tu psal uz Ladik, ze cena pronajmu je hodne podobna tomu jejich leasingu.
0 x
Selič píše:Podle mě to není špatná služba pro síť která potřebuje spoje na 12 max. cca 18měsíců a nemá zároveň našetřeno a chce jich třeba i víc. Sice tu nabídku pro 10G nabourává to že antény pro 10G by jim pak zůstali v ruce (předpokládaná postupná dominace TDD v pásmu) a taky ten 50Mbit se bude leckde dát nahradit PBM10.
Kolik dáš za redukci PBM10 <> Arkivator
A máš ji? to je spíš ta otázka. No aby to pak nebylo dražší jak Jirous. Má vyjet s 35, 65 a 90cm anténama. Pro mě spíš když už tak ty 90ky. Nahoď cenu a foto

0 x