mám na 560m -39 až 40, na míň jsem se nedostal a to jsem to ladil asi hodinu. Dneska jsem zkoušel btestem na tcp RB1000 oproti atomu, a šlo to každým směrem zvlášť rovných 200Mbit. Kupoval jsem teďka nedávno 1200L, na prapůvodní rok staré verzi to dá stěží 150Mbit, testováno X86 oproti atomu.
Přiznám že jsem ladění cvičili na jiném site dlouho před nasazením. Vždy na každém konci dva lidi, poprvé jsme do nedali ani za dvě hodiny. Je celkem potíž s těmi DVM vstupy na sondy, nerozumí si to s každou sondou podle délky pindíku.. povedlo se nám je na jednom konci celkem vyjebat. Podruhé vybaveni správnými sondami už jsme to dali, tedy první pokus na testovací site bylo 50/49 na 860m. Jsou to EH1200. Směrování je sakra citlivý vždycky je porod chytit paprsek, pak už to je sranda. S tímto signálem jsem testoval Btestem skrze dvě P4/2400MHz, dávalo to stabilně 330Mbit/125Mbit - testován vždy jeden směr, víc trafficu ty CPU nevygenerovaly. Do ostrého provozu nasazeny po přenesení 9TB mezi testovacími stroji a vyhodnocení chybovosti RF. Nastavena asymetrie 75/25, tzn 375/125mbit. Siklu jsou s posledním firmwarem -asi 2.0.2 (upgradoval jsem) tuším z várky z konce loňského roku. U firmware se taky píše že předchozí zobrazoval špatně signál jak na webu tak přes CLI, že by to byl ten problém?
.. a ten signál zas tak hroznej nemáš

Kód: Vybrat vše
Zisk antény.....42.........dBi
Vysílací výkon...........5........dBm
Vzdálenost........... 560......metrů
Frekvence............74.........GHz
útlum trasy...........125,02....dBm
Očekávaný signál...-36,0 2....dBm