stouracpetr píše:Vazeny pane Marcincak
Dekuji za Vasi dalsi nabidku k osobnimu jednani,pochopte vsak,ze pokud dojde ke srovnavacimu mereni RF sektoru a UBNT sektoru,v pripade Vasi pritomnosti pri mereni bych mohl byt nekterymi z diskutujicich osocovan ze zaujatosti a navic Vami dodany RF sektor by mohl byt nekterymi prispevateli tohoto fora oznacen za ,,zvlast peclive vybirany,,.
Ucelem mereni by melo byt srovnani parametru dvou nebo nekolika kusu vyse uvedenych sektoru,ziskanych z bezne seriove vyroby-zisku v danem pasmu,CSV v danem pasmu,vyzarovaciho diagramu na zacatku,uprostred a na konci pasma a zpracovani vysledku do PREHLEDNYCH diagramu a grafu s JASNE oznacenymi stupnicemi,ze kterych by i uzivatel s podprumernymi znalostmi v oblasti antenni techniky byl schopen odvodit odpovidajici zavery pri rozhodovani o vyhodnosti ci nevyhodnosti pouziti takoveto anteny,aniz by byl nucen srovnavat neprilis prehledne udaje na strankach obou vyrobcu.
Petr Stourac
Pan Stourac, chapem Vase dovody su urcite opravnene a vazim si Vasu snahu priniest aspon trocha svetla to aktualneho bordelu ktory tu vladne, na co ste zabudol je to, ze sam ste vyrobca anten a teda konkurent, preto hovorit o nezavislosti/nezaujatosti je vo Vasom pripade nerealne. Toto nemyslim nijak osobne, naopak sam som Vam 2x navrhoval stretnutie, kde sa rad s Vami stretnem ci uz na diskusiu, alebo za ucelom merania, kedze som Vsak doposial ani raz nedostal odpoved na moj email, vzdy pribudla iba reakcia tu na fore, uvadzam ze moja ponuka stale plati. O nezavislosti/nezaujatosti by sme mohli hovorit jedine v priapde nezavisleho meracieho laboratoria (Testcom, VUS) a tam budem rad ak taku vec zrealizujeme.
Laboratorne meranie je jedna vec ale realna prax t.j. nasadenie anten do realnej siete je druha vec.
Pred par dnami, davno predtym nez vznikol tento flame som ponukol komukolvek kto prevadzkuje siet a ma chut a cas testovat bezplatne zapozicanie setu
RF elements Sector MiMo +
StationBox S na testovanie priamo na Vasej sieti a teda v realnych podmienkach. Sami vsetci dobre vieme ze u kazdeho z nas su lokalne podmienky v eteri rozne a preto je vhodnejsie testovanie v praxi nez "sterilne" meranie v "laboratornych podmienkach".
Moja ponuka stale plati a to pre vsetkych.
podmienky su velmi jednoduche, napiste mi nieco malo o Vasej sieti ake zariadenia pouzivate, aku velku siet prevadzkujete a my Vam poskytneme set anteny
RF elements Sector MiMo +
StationBox S na bezplatne testovanie vymenou za kratku recenziu kde v par vetach a fotografiach zhrniete vase skusenosti s nasimi vyrobkami. Ak mate zaujem o testovanie, napiste mi na email marcincak zavinac rfelements bodka com . Povodne som chcel poskytnut iba 3 sety ale teraz moju ponuku zvysujem na 10 ks. Budem sa tesit na Vase reakcie.