❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

15 dB duální anténa na RBčka

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
pcwifi
antispam: Ano

Re: 15 dB duální anténa na RBčka

Příspěvekod pcwifi » 13 years ago

ke kliosovi Level 4? nejsem blazen, zbytecnost. a vic portu resim switchem upravenym taky na POE napajeni. staci hodit voko na aukro, tak so k mani, ne vzdy to tak je, ale pokud to ten manik ma, tak to vystavi.

PW
0 x

dagus

Příspěvekod dagus » 13 years ago

marcincak_RFE píše:
Jenya píše:Pane Martincaku,
je vic nez rok po te, muzete mi prosim poslat poslat odkaz na:
a) Ako som napisal na cca 20 dB CPE boxe sa intenzivne pracuje coskoro zverejnime blizsie informacie.
b) ["hapi"]udělejte malou duální parabolku typu nanobridge, za to kovovou krabičku pro formát desky RB711, průchodku a plácneme si. ---> Aj takato vec je v priprave, viac za par tyzdnov. budem sa tesit an placnutie :)
Dekuji

Zdravim, ako som zverejnil uz skor veci sa hybu do predu. Pred par dnami na Mikroexpo 2012 bolo mozne vidiet nazivo novinky ktore budu k dispozicii uz za niekolko dni (prve kusy vidim cca do mesiaca u distributorov). Nakolko produkty este niesu oficialne uvedene, uvediem iba najzakladnejsie informacie o novinkach ktore budu coskoro dostupne:

1.StationBox XL - velke CPE s MiMo antenou
2.Nanobracket Sextant - nanobracket pre Routerboard Sextant
3.Hlinikovy Box pre RB, Alix a podone -zakladna verzia pre instalaciu k antenam alebo na stoziar/stenu
4.Hlinikovy Box - XL verzia - tiez hlinikovy box ale objemovo vacsia verzia s velkym mnozstvom konfiguracii a doplnkov

na dalsich produktoch intenzivne pracujeme. Detaily a specifikacie aktualnych noviniek, ak dovolite nebudeme zverejnovat do ich oficialneho predstavenia ktore bude uz coskoro. Na tomto linku su obrazky z Mikroexpa 2012 kde su vidiet okrem ineho aj nove produkty.

Koukám, že na webovkách inzerujete 17dbi verzi StationBoxu (asi ta xl verze), už je to k prodeji? Ty kovové boxi dobrý, ale myslím si, že každý druhý by preferoval box typu jr-200. Velikosti a typ uložení a hlavně vyfrézování na zářič, aby si to nemusel každej kutit doma. Kdyby tohle bylo k prodeji myslím si, že by mnoho lidí upgradovalo svoje plastové boxi za kovové. Větší asi smysl nemají, to už je tu ten alubox a řekl bych, že poměr cena supr. Řekl bych, že většinu lidí od aluboxů odrazuje pouze to, že není žádnej kterej by padnul jako jr-200. Chtěl jsem se ještě zeptat, co je to za produkt na fotce 18, který ten muž drží v ruce?
0 x