I když se názory na zisk antény a výkon u jednotlivých zdrojů liší, tak ti chybí docela dost. mpcz, 24mar2019
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Lhg 60g rev 2?
OK, při současném stavu vývoje firmware nedovede Sergej zafixovat výstupní výkon nebo aspoň ten aktuální vyhodit na obrazovku? (Nemám takový spoj v provozu).
Ten rozdíl je skoro 24 dB, to jako že ta regulace to tak stáhne? A jakým výkonem to potom vlastně vysílá? Ani ta kalkulačka to už nechtěla vzít. Protože mi pan kolega Hapi tuto kalkulačku sepsul, zkusil jsem to přepočítat na Kalkulátoru od renomované fi ALkona, ta ale počítá Evidentní nesmysly, tak jsem to pustil z hlavy a počkám, až to někdo vysvětlí. mpcz, 24mar2019
Ten rozdíl je skoro 24 dB, to jako že ta regulace to tak stáhne? A jakým výkonem to potom vlastně vysílá? Ani ta kalkulačka to už nechtěla vzít. Protože mi pan kolega Hapi tuto kalkulačku sepsul, zkusil jsem to přepočítat na Kalkulátoru od renomované fi ALkona, ta ale počítá Evidentní nesmysly, tak jsem to pustil z hlavy a počkám, až to někdo vysvětlí. mpcz, 24mar2019
0 x
No to ma pos...uz v january (leden) sa predavali tieto r2 a dajake sa primiesali aj k nam. Daco stare daco r2. Kupovane z discompu v case kedy bol okolo LHG taky humbuk...idem to vyskusat.
0 x
No z mojho pohladu zase zbytocne strasenie. Vymenil som si jednu stranu na 850m spoji. Kombinacia "r1" a "r2". Spojilo sa to bezproblemu, signal, mcs vsetko rovnake ked som nastavil tie iste sektory. Samozrejme, ze automatika to nastavila tak, ze bolo -66dB ale ked som to dal rucne na tie hodnoty ktore tam boli naposledy tak uplne rovnake to bolo. -54/-56. Zbytocna panika....
0 x
-
-
To áno. Len ak by bolo možné že či je tam rovnaká doska ako v mojej. To ze je to r2 nemusí znamenať ze je tam doska ako mam ja
0 x
OMG...asi ked raz da vyrobca na stitok vedla SN "r2" tak z dovode revizie HW...dosku vnutri mam R2....mal som to rozobrate, ma to aj ten 5GHz chain, tak ako tu boli fotky. Mne to funguje uplne rovnako ako ta prva verzia....
0 x
-
-
Dnes skúška nových r2 oproti WAP a vyzerá to na vadne jednotky. Nové jednotky signál - 51 a tieto - 58. Zajtra ak bude čas tak by som to chcel otestovať detailnejšie
0 x