❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
MIKROTIK • mANT30 • 5GHz dvoupolarizační parabolická anténa
Re: MIKROTIK • mANT30 • 5GHz dvoupolarizační parabolická ant
plechu ne, plastovýho krytu. K airmax parabol se ted dodává ještě plastová krytka která zakreje celej zadek ozařovače a kabeláž a vlastně i rocketa za ní. Mě se tam podařilo přikrejt i RBčko v rfelement boxu.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Počkej půl roku a bude něco podobného prodávat Mikrotik
Docela mě mrzí že jim chybí špetka fantazie...

0 x
tiez to nechapem preco sa nevedia poradit s komunitou....i ked na druhej strane ked si vezmete v odlahlych oblastiach to asi aj staci....ciez mohli by samostatne predavat shield...a kryt na zariadenia kovovy...
0 x
Jo Jirous uz ma i kovovy box za antenu
ne nepodobny 200-stovce, je o neco vetsi.
Bouhzel jsem ho videl jenom na vysteve na MikroExpu

Bouhzel jsem ho videl jenom na vysteve na MikroExpu

0 x
Něco takového?
větší obrázek zase na FPT
0 x
BIGG_CZ píše:Něco takového?
To vypadá suprově. Bude to součást radomu nebo to budete prodávat na díly?
0 x
BIGG_CZ píše:Něco takového?
výborné pro stavbu vosího hnízda

jinak ten JRC extreme má tel límec dost malej tedy neplní tolik svoji funkci jako třeba límec u antén p. štourače a případně i tohoto límce, takže si myslím že je to dost marketingový kec u toho JRCčka
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Simulace je krásná věc a tento kryt je na pikaču, je tam tam kolize v elevaci P-L strana.
Musím to nakreslit jinak.
Musím to nakreslit jinak.
0 x
Tak verze č. 2
Materiál pozinkovaný plech tl.1mm + komaxit montáž na stávající díry, soustřednost nakreslena v obrázku.
Teď si pohrávám s myšlenkou použít hliníkový alubox ale nemám míry, najde s někdo kdo ho má na stole a okótuje mi ho ?
Díky
Materiál pozinkovaný plech tl.1mm + komaxit montáž na stávající díry, soustřednost nakreslena v obrázku.
Teď si pohrávám s myšlenkou použít hliníkový alubox ale nemám míry, najde s někdo kdo ho má na stole a okótuje mi ho ?
Díky
0 x
jo ale půjude to i na tu levnější verzi antény?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
jasný u té levnější je to v pohodě, tam není problém žádný.
Co ten kryt nemáš jej na stole?
Co ten kryt nemáš jej na stole?
0 x
a za reklamu se platí že
je to šílené ale proveditelné

0 x
http://www.ubnt.com/airmax/rocketdish-ac-antenna/
tato vyzera byt velmi prepracovana, co si o tom myslite? vyzera ze luc je pekne sustredeny kde ma byt....taktiez aj odolnost zboku b ymohla byt dobra kedze je to taky hlboky tanier...
otazna je cena....
tato vyzera byt velmi prepracovana, co si o tom myslite? vyzera ze luc je pekne sustredeny kde ma byt....taktiez aj odolnost zboku b ymohla byt dobra kedze je to taky hlboky tanier...
otazna je cena....
0 x
surové testy, toto je na tcp, zítra budu pokračovat.
0 x
BIGG_CZ píše:surové testy, toto je na tcp, zítra budu pokračovat.
to mas ac v podani mk? kolko mhz sirka kanala? anteny s tvojimi limcami?
0 x