sacnok píše:Čím víc 60GHz spojů, tím víc ISP....
V okolí kolem nás jsou spoje, které tam fyzicky nejsou, spoje na 3km přes kopec atd..
To je podle vzoru ČTÚ správně Dada
sacnok píše:Čím víc 60GHz spojů, tím víc ISP....
V okolí kolem nás jsou spoje, které tam fyzicky nejsou, spoje na 3km přes kopec atd..
TTcko píše:mě přijde dada, že se za 8 hodin v týhle zemi nainstalovalo 7000+ zařízení.... je vidět že to prostě s rádiem umíme
helapc píše:Momentálně jim to neběží, hlásí chybu certifikátu.
CoolTomik píše:Naplanovalo! Instalovat se bude az za 5 dniTTcko píše:mě přijde dada, že se za 8 hodin v týhle zemi nainstalovalo 7000+ zařízení.... je vidět že to prostě s rádiem umíme
KociCrack píše:CoolTomik píše:Naplanovalo! Instalovat se bude az za 5 dniTTcko píše:mě přijde dada, že se za 8 hodin v týhle zemi nainstalovalo 7000+ zařízení.... je vidět že to prostě s rádiem umíme
A nebo bylo nainstalováno a vypnuto a dnes v 8 to technici dávají do zásuvky
hapi píše:neměla by bejt náhodou většina mapy modrá? Pochybuju že půlka ISPíků používá něco jinýho než 802.11ad alias WiGig obzvlášť když je u většiny zelenejch napsaná šířka kanálu 2160MHz což je jasnej WiGig.
hapi píše:neměla by bejt náhodou většina mapy modrá? Pochybuju že půlka ISPíků používá něco jinýho než 802.11ad alias WiGig obzvlášť když je u většiny zelenejch napsaná šířka kanálu 2160MHz což je jasnej WiGig.
Insider píše:hapi píše:neměla by bejt náhodou většina mapy modrá? Pochybuju že půlka ISPíků používá něco jinýho než 802.11ad alias WiGig obzvlášť když je u většiny zelenejch napsaná šířka kanálu 2160MHz což je jasnej WiGig.
Nechceš tam jít taky pracovat?
hapi píše:Insider píše:hapi píše:neměla by bejt náhodou většina mapy modrá? Pochybuju že půlka ISPíků používá něco jinýho než 802.11ad alias WiGig obzvlášť když je u většiny zelenejch napsaná šířka kanálu 2160MHz což je jasnej WiGig.
Nechceš tam jít taky pracovat?
buď to vysvětlíš a nebo sem nepiš. Poslední tvoje příspěvky jsou pouze kritizující na stranu čtu bez vysvětlení. To nemá žádný smysl.
Návod k portálu píše u zabraný šířky napč. 200MHz jako FS ptp což LHGG není a nebo WiGig 2160MHz což LHGG je. Vzhledem k tomu že u WiGig je možnost PtP tak by to mělo být WiGig PtP. Samozřejmě to jsou obvýklé údaje ale dá se z toho vycházet. LHGG navíc má migitační technologie takže žádný FS PtP to není. Nehledě na to že LHGG je WiGig resp. 802.11ad.