❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

co za sety k připojení.

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
superweb

Re: co za sety k připojení.

Příspěvekod superweb » 13 years ago

hapi píše:Víte že když máte všechny klienty pověšený na WDSkách tak neni možný aby vám někdo přebral klienty? :-D

nerozumim. jak to s tim souvisi?
wds jinak pouzivame vicemen ze setrvacnosti, na ovis5000 to kdysi jinak nechodilo :)
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

jak to souvisí s tématem? nijak :-D
0 x

keksik

Příspěvekod keksik » 13 years ago

hapi píše:19dB - Gentlebox 2.4GHz,5GHz - kolísavá kvalita výroby, celoplast, pouze jedna polarizace, neuvěřitelný sraní s konektory.....

Ja osobne, nic pohodovejsieho na montaz a servis som este nenasiel ako Gentleboxy. A ako antena tiez v pohode. Aj tesnenie 110% -ne. A ake sranie s konektormi, prosimta?
0 x

hapi

proti sxt je to sraní. každýho věc.
0 x

dagus

Příspěvekod dagus » 13 years ago

Budem dělat novu lokalitu, tak tam udělám mimo a nasadím sextant a jsem zvědav jak to bude chodit, jakpak to přiděláváte na komíny a stožáry? Ten držák je děsnej,... díky za rady :-)

edit: není lepší používat http://i4wifi.cz/eapboard-16dbi-mimo-2x ... d2688.html přecijen uchycení to má někde jinde (problém s rozlepováním pokud se někdo nesnaží ohnout držák když je to namontované nehrozí a konektory už maj celkem fine). Co na to říkáte? to vám to uchycení sxt neva?
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

ako keď som posledne skladal pár starých EAPov od klientov, starých asi asi 2 roky? + - totálne zašednuté, ten plast krehký a ani moc nechýbalo aby som ich rozlepil. Akosi nemám vzťah k týmto lepeným skladačkám.
0 x

keksik

Příspěvekod keksik » 13 years ago

Ja neviem, ale u toho SXT ci Sextant vam nevadi ze sa neda nastavovat elevacia? Kupujete preto tie drahsie konzoly pre to urcene aby sa televacia tam dala nastavit?
0 x

hapi

za 150,- si kup držák od slováků a hotovo. Dáš to na stožár i zeď. Drží to obstojně, instalace rychlá. Na většinu instalací elevaci nepotřebuješ. Na zbytek máme v autě vždy držák připravnej když je třeba. Pokud se ti to nelíbí, jdi do ubntu kde narazíš taky.
0 x

midnight_man

ano vzdy nosime v aute par tych konzol kde sa da nastavit elevacia. Tusim nanobracket sa to vola. Ako hapi pise, 70% pripojok to nepotrebuje. Na ostatnych sa dolozi bracket za 5€.
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 13 years ago

dagus píše:Budem dělat novu lokalitu, tak tam udělám mimo a nasadím sextant a jsem zvědav jak to bude chodit, jakpak to přiděláváte na komíny a stožáry? Ten držák je děsnej,... díky za rady :-)

edit: není lepší používat http://i4wifi.cz/eapboard-16dbi-mimo-2x ... d2688.html přecijen uchycení to má někde jinde (problém s rozlepováním pokud se někdo nesnaží ohnout držák když je to namontované nehrozí a konektory už maj celkem fine). Co na to říkáte? to vám to uchycení sxt neva?

tento bazmek od i4 fakt nedoporučuji, dost do toho zatýká a anténa je kvalita asi jako pendrek
0 x

midnight_man

Ako ja sa fakt cudujem ze to niekto dokaze vyrobit, toboz nie kupit :D
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 13 years ago

no já v i4 nakupuji jen produkty který tam mají levnější a nebo který jinde nejsou na skladě, jinak ty jejich výrobky ani náhodou....
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 13 years ago

Jinka cena SXT sla teda pekne nahoru...
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 13 years ago

Thomeless píše:Jinka cena SXT sla teda pekne nahoru...

Za kvalitu se platí http://www.flickr.com/photos/67505737@N ... otostream/
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

SXT na mě působilo odpudivým dojmem už od začátku, co se začal prodávat a až teď jsem si koupil jeden kus na hraní.
Kolega, který byl při rozbalování a viděl to zpracování a krytku, tak se mě s vážným výrazem ve tváři ptal, proč jsem si nekoupil outdoor verzi.
Když jsem měl kdysi poprvé v ruce nanostejšna, tak jsem měl strach, že do něj poteče... ale oproti SXT je na tom ubnt opravdu někde jinde.
0 x