❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
MIMO vs obycajne N
Re: MIMO vs obycajne N
mam tam aes. Vypinat aes koli testu mi pride ako blbost a este to cele prestavovat... A aky vyznam ma robit test bez aes ked aes potom zapnem?
0 x
- midnight_man
midnight_man píše:802.11a - 20Mhz šírka = 54/54Mbps Max
802.11a - 40Mhz šírka ( turbo mod) = 108/108Mbps Max
802.11n(single) - 20 Mhz šírka - 72/72Mbps Max
802.11n(single) - 20/40Mhz HT - 150/150Mbps Max
802.11n(dual) - 20Mhz šírka - 130/130Mbps Max
802.11n(dual) - 20/40Mhz HT - 300/300Mbps Max
V mikrotiku wireless, treba zaškrtnúť Data rates - Advanced
můžu se optat jak přepínate mod turbo ? respektive vim jak ho přepnout ale když mam coutry CZ tak mi to hodí něaký indoor frekvence....tak by mě zajímalo jak ho ladíte od 5500 do 5700 ? díky
0 x
protože kecáá. musí se nastavit ještě něco jinýho a pak můžeš ladit všude co karta dovolí ale neřeknu ti jak.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
neřekneš protože nevíš a nebo protože je to z taktického důvodu
, mám to napsat já 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
vim, ale trvalo mi než jsem si to našel sám a nehodlám to zdělit i ostatním 

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
co ti na tom proboha tak trvalo? Nejdéle trvalo to, cos tu už prožblebtl, a sice, že se to musí zkombinovat 

0 x
simtě dej si tam super kanál třeba s CZ country a na straně clienta také a ještě na straně clienta musíš tu frekvenci dát do scanlistu jinak se to neslinkuje
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- midnight_man
jezisi
pravda. Uz to robim tak automaticky ze som zabudol, superchannel
(ale odomna to nemate) 

0 x
No, spet k tematu. Toto som od vas mudrci potreboval pocut:
" Nicméně MIMO systémy mohou díky použití více antén snížit vliv prostorové různorodosti na přijímaný signál, a tím zvýšit kvalitu spojení. Proto MIMO systémy mohou nabídnout zvýšenou rychlost přenosu dat, vyšší spolehlivost, nebo kompromis mezi oběma vlastnostmi."
Zdroj: http://pctuning.tyden.cz/hardware/site- ... ma-i-venku
Vyborny clanok, stoji to za precitanie celho clanku.
" Nicméně MIMO systémy mohou díky použití více antén snížit vliv prostorové různorodosti na přijímaný signál, a tím zvýšit kvalitu spojení. Proto MIMO systémy mohou nabídnout zvýšenou rychlost přenosu dat, vyšší spolehlivost, nebo kompromis mezi oběma vlastnostmi."
Zdroj: http://pctuning.tyden.cz/hardware/site- ... ma-i-venku
Vyborny clanok, stoji to za precitanie celho clanku.
0 x
- midnight_man
keksik a co take prevratne v tych 2 riadkoch povedali o čom by si nevedel?
0 x
Náhodou, pro mě přínosný článek, díky kterému jsem se dozvěděl, že to asi neumím s Rocketem 
Protože co jsem zkoušel PtP spoj Rocket vs Rocket na stole i venku, tak mi nedal ve 20MHz víc než 35Mb half s Airmax=ON, nebo 45Mb s Airmax=OFF.

Protože co jsem zkoušel PtP spoj Rocket vs Rocket na stole i venku, tak mi nedal ve 20MHz víc než 35Mb half s Airmax=ON, nebo 45Mb s Airmax=OFF.
0 x