❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Laser elspeedy-100-1000

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
David2006

Re: Laser elspeedy-100-1000

Příspěvekod David2006 » 13 years ago

To klidně můžeš, ale přesto nemusíš zde druhého napadat když o tom víš prd :mrgreen: .
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 13 years ago

to mas pravdu ... druheho ne :D ... ale tebe jo :P ... myslim, ze sis to zaslouzil tim basnenim ...

ale ok, priste se zmirnim ... a necham te snit ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

David2006

Pokud si vzpomínám tak jediný básnící tu byl s PBM10 v 9GHz nějakej Dade_Marfi... . :lol:
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 13 years ago

myslim, ze toto neni jeste uzavreno, takze bych nedelal zavery ( ubnt M5 take otevres 4.9 - 6.1 ) ...

a co se tyka tvych zboznych prani aby byly spoje ericsson za polovicni ceny, spoje do 60Ghz za 30tisic ... a tak podoobne ... to se da nazvat jak ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

David2006

Žeby očekávanou realitou :wink: . Samosebou nikdo netvrdí že se k té ceně nějakej Dade dostane :lol: . A hájit se nějakým otevíráním když jsi tvrdil že to je do 9GHz přímo určené je už jen lavírování a okecávání :wink: .
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 13 years ago

Notak chlapi!!! Nelejte to pívo z voken, jsou tam lidi... A radši se hádejte k tématu... :)
0 x

David2006

Co mám dělat když mě tu druhý osočuje. Původně jsem reagoval myslím korektně že "počkat pokud můžeš se vyplatí vždycky" . A pokud to Siklu nezbodne tak ta hračka do mlhy moc opodstatnění mít nebude to je snad většině lidí jasné.
0 x

neverhappy

Příspěvekod neverhappy » 13 years ago

Ac jsem na David2006 jeste nereagoval, musim napsat, ze me ty jeho prispevky bavili, opravdu jsem se zasmal, Navic jeho hadka s Hapi (nebo insaider) byla taky dobra, ale uz me to taky unavuje. opakovany vtip uz neni vtipem a musim se zastat Dade-marfiho.
Pro moderatora fora: Udelejte jeste kolonku spoje za bozske ceny at se tam David2006 vyradi
to David2006: Don't worry, be happy ti preje neverhappy(nick z doby kdy jsem mel internet od telecomu)

K tematu, tohle jsem dostal pred rokem (3.12.2010) na dotaz ceny za elspeedy 100-1000
Dobrý den
Laser ztrácí postupně výkon, životnost m delší než 3 roky, pokud je již výkon nedostatečný pak se vymění, skladově jej držíme.
Cena na 1 km je plánována cca 80 000,- Kč, nová verze není ještě v prodeji a starší verzi již nevyrábíme.

Takze pred rokem nemeli a ted za pul roku?
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 13 years ago

mají teď nějakou verzi za 80 táců která se ale nedělá v sériovce (už jí ani nemaj skladem, kašlou na ní), ta do 50 by měla byt v sériovce
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...