❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Dotaz na spoj Mikrotik MIMO

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
XXaK

Re: Dotaz na spoj Mikrotik MIMO

Příspěvekod XXaK » 14 years ago

midnight_man píše:pokial to SXT na tvojej strane bude routovat na nejaky iny rozsah nepotrebuješ viac menej WDS, ak chceš prenášať routing spoza tých SXT buď to dáš do módu bridge - station pseudobridge alebo bridge ( WDS mode dynamic a default bridge) - station WDS. Ja pouzivam WDS na P2P spoje. Ak viete presnejsie o co je WDS transparentnejsie sem s tym.

SXT na me strane by melo delat preklad z verejne IP do me site doma, pokud by to melo nejak ovlivnit vykon spoje, vali se mi tu jedna RB750 takze s tim nejak extra problem nemam ale prijde mi "uhlazenejsi" aby mi NAT delal SXT na strese. Takze pokud chci jenom NAT, jakej mam pouzit rezim? Protoze v tom zacinam mit celkem zmatek.
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 14 years ago

posledni dobou zastavam spise nazor, ze routing apod. ma delat vzdy zarizeni k omu urcene, treba RB750 a SXT nebo jina technologie na spoji ma byt od tohoto oprostena a cucet nekde venku v Bridge modu, to jen bokem info resp. nazor...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

XXaK

Příspěvekod XXaK » 14 years ago

pcwifi píše:posledni dobou zastavam spise nazor, ze routing apod. ma delat vzdy zarizeni k omu urcene, treba RB750 a SXT nebo jina technologie na spoji ma byt od tohoto oprostena a cucet nekde venku v Bridge modu, to jen bokem info resp. nazor...

PW

hmm je pravda, ze to neco do sebe ma, no uvidim, jak se bude tvarit manzelka az se mi tu objevi "dalsi krabicka" :lol:
0 x