Nobody píše:Blood píše:Vážený pane, Vy se raději starejte o to, jaké používáte spoje v pásmu 5GHz ... Rocket Dish s 30dBi anténou , který nejde regulovat mezi ně jistě nepatří
již jste nám tímto způsobem sestřelili několik 5GHz spojů, ale až mi dojde trpělivost, tak vám sestřelíme hlavní přívod (10GHz) a jsem pak zvědavý, jak se na to budete tvářit ... asi stejně jako my na ty sestřelený 5GHz
Vážený Bloode, jen 4 drobné věci:
1. v síti není ani jedno RocketDish pojítko (když nebudu počítat optiku a klienty, používáme Mikrotik a 10Ghz od Orcave)
2. náš hlavní přívod není 10GHz pojítko (což si, pokud vaše IQ přesahuje 64, můžete poměrně snadno ověřit)
3. když už chcete někomu vyhrožovat, čiňte tak spoň s trochou noblesy...nebo si před napadáním ověřte info
4. dík, že jste mne konečně dokopal si tu založit účet
Takže, buď se starejte více o sebe, třeba osobní hygienu nebo alespoň o důvěryhodnost Vašich informacíNa sestřelování pojítek, nejen v 5ce, jsou tu jiní experti...
ps: až se sem koukne admin, nechť tyhle 2 posty pošle kam patří...
pss: pokud chcete mermomocí flamesit, tak jinde
Pivson I.
Chtěl bych se Vám a pepanf omluvit za nařčení z používání paskvilu s názvem RocketDish. Zaměnil jsem Vás s jinou firmou