okoun píše:já tedy nevím jako jak někdo může psát, že se tá proovozovat zářič bez paraboly, to je jako pooužívatt mikrotika a anténu bez kabelu
No dobře nooo, tyhle antény vůbec nepoužívám, tak že nevim... Používám spíš parabolky od Prowaxu...
okoun píše:já tedy nevím jako jak někdo může psát, že se tá proovozovat zářič bez paraboly, to je jako pooužívatt mikrotika a anténu bez kabelu
okoun píše:prowax zatím vynech protože není duální...
stejnak waveanty vždycky byla jiná třída než prowax a JRC tak nevím proč je srovnáváte. prostě každá anténa je určená na něco jinéh.
já bych srovnával tento waveant s raketou.
Besito píše:okoun píše:prowax zatím vynech protože není duální...
stejnak waveanty vždycky byla jiná třída než prowax a JRC tak nevím proč je srovnáváte. prostě každá anténa je určená na něco jinéh.
To není, ale slibují, že bude a měli ji údajně představovat ve Skalici - ale nebyl jsem tam, tak nevím. Mimochodem nevíte nějaké info jak to s ní vypadá?
Ještě se zeptám: jak se chová offsetová nténa, když na ni napadne trocha sněhu?
hapi píše:Besito píše:okoun píše:prowax zatím vynech protože není duální...
To není, ale slibují, že bude a měli ji údajně představovat ve Skalici - ale nebyl jsem tam, tak nevím. Mimochodem nevíte nějaké info jak to s ní vypadá?
Ještě se zeptám: jak se chová offsetová nténa, když na ni napadne trocha sněhu?
sníh na ní nenapadne pokud jí umístíš dobře. Hmm tak či tak mi tam sníh nezůstává ale mám tu jenom 40cm parabolu.
hapi píše:hmm, až na to že raketá má zisk uplně jinde, konstrukci třemenu hodně daleko od waveantu a vypadá sakra líp.
reset píše:mno , alespon ten diagram si mohli nakreslit lepsi , tohle neni zadna smerovna , ale sektorka s lalokem tak na dve veci
srovnavat to s rocketou ? delas si srandu ?
okoun píše:já nevím co tady všichni blázníte každá anténa má laloky to že je některá firma nezakreslí tak to se nedá nic dělat. ale prostě z praxe neznám anténu bez laloků.
k těm starej waveantům: anténa funguje naprosto normálně jediný problém který jsem viděl je to že se nedá dát za ní krabice s boardem a druhý je ten že po nějakém čase praskne ten plast, jinak funkčnost měla úplně normální, komu fungovala špatně tak měl asi nějaký divný kousek.
reset píše:okoun píše:já nevím co tady všichni blázníte každá anténa má laloky to že je některá firma nezakreslí tak to se nedá nic dělat. ale prostě z praxe neznám anténu bez laloků.
k těm starej waveantům: anténa funguje naprosto normálně jediný problém který jsem viděl je to že se nedá dát za ní krabice s boardem a druhý je ten že po nějakém čase praskne ten plast, jinak funkčnost měla úplně normální, komu fungovala špatně tak měl asi nějaký divný kousek.
jako my se tu stebou nehadame, my jen agumentujem proti .
Obhajuj si tyhle "levny" sunty a klidne si je i pouzivej. Jsou naopak az moc drahy. Za cas poznas v cem jsi udelal chybu.
Ale to je tvoje vec.
nejaky divny kousek neni kazda X-ta antena ,
laloky ma kazda antena, ale nee takhle prasacky ,
rikej si co chces, pro me to je abs. shit a nee antena , rekl bych to i takto : skoda materialu na takovejhle zmetek