forkman21 píše:Když jsme u toho, kolik vám dává spoj s obyč RB433? Mám tady páteř s obyč R52 a gentleboxy na 200 m, kvalita 100/100 a propustnost reál TCP tak 17 Mbps, když zapnu Nstream, tak jde spoj za chvíli do kytekA vůbec nevím proč.

forkman21 píše:Když jsme u toho, kolik vám dává spoj s obyč RB433? Mám tady páteř s obyč R52 a gentleboxy na 200 m, kvalita 100/100 a propustnost reál TCP tak 17 Mbps, když zapnu Nstream, tak jde spoj za chvíli do kytekA vůbec nevím proč.
Pintero píše:forkman21 píše:Když jsme u toho, kolik vám dává spoj s obyč RB433? Mám tady páteř s obyč R52 a gentleboxy na 200 m, kvalita 100/100 a propustnost reál TCP tak 17 Mbps, když zapnu Nstream, tak jde spoj za chvíli do kytekA vůbec nevím proč.
Ja davam 433 jako koncaky klientum, kteri potrebuji jeste vysilat po objektu. Predpokladam, ze tato veta vysvetluje vse, k cemu jsou 433 vhodne.
reset píše:na stole se tyto testy delaji dost tezce. Vznikaji ruzne odrazy a tak podobne.
Loni jsem takhle zkousel ladit spoj a malem jsem to rozslapal. Nakonec jsem kazdy par anten dal to jinych mistnosti.
A v realu na strese se to chova stejne uplne jinak.
soucez píše:reset píše:na stole se tyto testy delaji dost tezce. Vznikaji ruzne odrazy a tak podobne.
Loni jsem takhle zkousel ladit spoj a malem jsem to rozslapal. Nakonec jsem kazdy par anten dal to jinych mistnosti.
To nemyslím že bych měl odrazy, TX-RX a RX-TX mám spojeno přímo 1m kabelem, takže krásnej vlnovod
Olda123 píše:soucez píše:reset píše:na stole se tyto testy delaji dost tezce. Vznikaji ruzne odrazy a tak podobne.
To nemyslím že bych měl odrazy, TX-RX a RX-TX mám spojeno přímo 1m kabelem, takže krásnej vlnovod
to je mozna jeste horsi
hapi píše:mě by jenom teď zajímalo, jakej výkon mám na UB5 když mikrotik ukazuje nastaveou hodnotu ale v závorce za tim je ještě jedna menší.