❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Atheros R52

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Buchar

Příspěvekod Buchar » 19 years ago

raven-il píše:Nebylo by lepsi zalozit tema k antenam, nez hazet tohle do tema o R52 ?

.. tez bych se rad dozvedel, jaka je ta R52jka. Cili prosim zkusenosti. Anteny by meli byt rozhodne v jinem vlakne. Tez by me dost zajimalo, od ktere verze MikroTik je podpora, ... jinak nejsou u toho ovladace jako u CM10ky - takze by mohla jit v nizsich verzich treba 2.9.17. Dekuju.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 19 years ago

raven-il píše:Nebylo by lepsi zalozit tema k antenam, nez hazet tohle do tema o R52 ?

Souhlasím, omlouvám se za vybočení z tématu
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 19 years ago

Ma jeste nekdo nejake pozitivni ci negativni zkusenosti s touto new kartou?? Co jsem se docetl, tak pry vyborna pro stavbu P2P spoju na 5G a hlavne do nStream2.. teda pisou to aspon na ofic. strankach MT... BTW, nikde jsem se nedocetl, od ktere verze MT, je podporovana?? Vi to nekdo?? DIK
0 x

airbilly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod airbilly » 19 years ago

net.work píše:Ma jeste nekdo nejake pozitivni ci negativni zkusenosti s touto new kartou?? Co jsem se docetl, tak pry vyborna pro stavbu P2P spoju na 5G a hlavne do nStream2.. teda pisou to aspon na ofic. strankach MT... BTW, nikde jsem se nedocetl, od ktere verze MT, je podporovana?? Vi to nekdo?? DIK

Chvilku vydrz, ak pride tovar dnes tak v stredu na tom spustim cca 12 km spoj na 28 dbi antenach z konsigny. Ocakavam 20mbit HD.
0 x
Airbilly - MOBIL ATAK

net.work
Kontaktovat uživatele:

airbilly píše:
net.work píše:Ma jeste nekdo nejake pozitivni ci negativni zkusenosti s touto new kartou?? Co jsem se docetl, tak pry vyborna pro stavbu P2P spoju na 5G a hlavne do nStream2.. teda pisou to aspon na ofic. strankach MT... BTW, nikde jsem se nedocetl, od ktere verze MT, je podporovana?? Vi to nekdo?? DIK

Chvilku vydrz, ak pride tovar dnes tak v stredu na tom spustim cca 12 km spoj na 28 dbi antenach z konsigny. Ocakavam 20mbit HD.

OK, super, presne toto potrebuji vedet.. bude ten spoj ve meste nebo nekde na venkove /kvuli ruseni/.. prave se chystam spustit spoj na 15km, asi s 27dBi parabolama DCom, potreboval bych z toho dostat 4Mbps FD s odezvou do 5ms.. myslis ze je to realne?? Spoj bude z Ostravy na venkov jako hlavni spoj na optiku... tak jakmile budes mit nejake poznatky, hned to tu hod!! DIK mocX !!!
0 x

doktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod doktor » 19 years ago

Me by spis zajimala jak se chova na 2,4 ma nekdo v provozu ? nebo jeste lepe jake karty do minipci na 2,4 ?
0 x

StoupaLutin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod StoupaLutin » 19 years ago

doktor píše:Me by spis zajimala jak se chova na 2,4 ma nekdo v provozu ? nebo jeste lepe jake karty do minipci na 2,4 ?

CM9 je podle mě stále best :wink:
0 x

doktor
Kontaktovat uživatele:

No jelikoz je u nas sileny zaruseni na 2,4 tak potrebuju kartu ktera to ustoji, respektive CM9 jsem zkousel s nevalnym vysledkem, litaly na ni sileny latence, citlivost byla excelentni ale to bylo assi tim. Nakonec jsem tam dasl nejakou kartu s atherosem 5212 citlivost o dost horsi ale latence tam nelitaj tak vysoko
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 19 years ago

doktor píše:No jelikoz je u nas sileny zaruseni na 2,4 tak potrebuju kartu ktera to ustoji, respektive CM9 jsem zkousel s nevalnym vysledkem, litaly na ni sileny latence, citlivost byla excelentni ale to bylo assi tim. Nakonec jsem tam dasl nejakou kartu s atherosem 5212 citlivost o dost horsi ale latence tam nelitaj tak vysoko

Zkousel jsi prismu ?
0 x

sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 19 years ago

StoupaLutin píše:
doktor píše:Me by spis zajimala jak se chova na 2,4 ma nekdo v provozu ? nebo jeste lepe jake karty do minipci na 2,4 ?

CM9 je podle mě stále best :wink:

..jistee chief :twisted: :lol:
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

doktor
Kontaktovat uživatele:

mevi nekdo kde sezenu prismu do minipci ?
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 19 years ago

doktor píše:mevi nekdo kde sezenu prismu do minipci ?

http://eshop.cznet.cz/index.php?cPath=22_27
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

airbilly píše:

TAK jak to vypada??!! :twisted:
0 x

airbilly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod airbilly » 19 years ago

net.work píše:
airbilly píše:

Zle, jedna strana je nahodena. No druhu mozem ist nahodit az v stredu.
0 x
Airbilly - MOBIL ATAK

net.work
Kontaktovat uživatele:

airbilly píše:
net.work píše:
airbilly píše:

Zle, jedna strana je nahodena. No druhu mozem ist nahodit az v stredu.

Ok tak pak pisni!!
0 x