JRMA-650-10/11 Ra k tomu přechod na 1S10 ... označení asi nemá, poptej u dodavatele.
Pak přechod orcave arkivator:
3210(11)xxMK_A_MG1S
A konečně 1S10

Tedy vysledná sestava:
Jirous<>predchod Jirous<>prechod arkivator<>1S10
blax píše:ahoj,
napis primo Jirousovi, ta antena z aspy rozhodne na 1s10 nepujde, ma totiz jiny ozarovac.
Jirous ti proda primo antenu na Orcave a nemusis nic resit.
rouchi píše:Mno mě už odepsal i p. Jirouš, který jak psal blax tak opravdu dělá antény i pro orcave 1s10....
ceny jsou následující: (je to to provedení s tím kvalitním masivním držákem...
"Antény v současné době pro 10 GHz máme 3: 380; 650 a 900 mm. Během jara budeme mít ve výrobě i 1200 mm.
Ceny antén jsou při odběru 1-9 ks:
JRMA-380-10/11 Ra 4k+
JRMA-650-10/11 Ra 5k+,-
JRMB-900-10/11 Ra 8k+,-
přechod pro Orcave 580,-
Ceny jsou bez DPH a bez dopravy.
Přechod je navržen tak, že využívá montážní sady Orcave na antény Arkivator."
nechci psát přesné ceny antén, abych třeba nějak neškodil p Jiroušovi v nějakých obchodech, ale vždy je to o nějakou určitou částku nad hodnotu v tisících...
blax píše:anteny pro PBM10 maji jinej ozarovac nez bezne anteny pro 10Ghz pro spoje typu RAY, 1S10 - je tam proste jiny prechod takze na antenu pro PBM10 to nepujde.
thanui.linux píše:blax píše:anteny pro PBM10 maji jinej ozarovac nez bezne anteny pro 10Ghz pro spoje typu RAY, 1S10 - je tam proste jiny prechod takze na antenu pro PBM10 to nepujde.
Než bych pronášel nějaké soudy tak bych se snažil získat informace: viz odkaz
http://www.racom.eu/cz/products/mikrovl ... ccessories
Podobný odkaz na 1S10 jsem nenašel, ale vychazím z teze, že jde-li jedno půjde i druhé. Přes víkend budu jeden spoj ve výše uvedené kombinaci nasazovat na testování, tak podám informaci.
blax píše:1s10 se s Jirous ant. pouziva, staci zavolat panu Jirousovi - anteny ma i s redukci pro 1S10
foto by nebylo?thanui.linux píše:Spoj otestován v kombinaci 1S10 a Jirous 60ky. Dosažené hodnoty síly signálu se téměř blíží vypočteným teoretickým hodnotám. Je ale nutné si dodaný přechod od Jirouse drobně poupravit. Nutné úpravy již byli reportovány a předpokládám, že nové verze již budou ok.
net.work píše:ahoj zrovna dneska jsem dával 1s10 na Jirouše 40cm... télky osmiček šroubů tam jsou OK, protože jdou skrz.... a zároveň mi nepřišlo, že by se muselo něco dobastlovat / upravovat..