shooter píše:ale aspon bych neměl nerva že ,mám par spoju mimo pasmo
Stejně budeš pořád mimo EIRP limit.
shooter píše:ale aspon bych neměl nerva že ,mám par spoju mimo pasmo
Insider píše:Kontroly kontroly. Má někdo zahájené správní řízení pro provoz 60G? Kontrolující pokuty nerozdavaji.
cmgn píše:Insider píše:Kontroly kontroly. Má někdo zahájené správní řízení pro provoz 60G? Kontrolující pokuty nerozdavaji.
To sice ne, ale dělají se šíleně důležitýmičlověk by řekl, že by ho ideálně hned vzali kalašnikovem
Jenya píše:cmgn píše:Insider píše:Kontroly kontroly. Má někdo zahájené správní řízení pro provoz 60G? Kontrolující pokuty nerozdavaji.
To sice ne, ale dělají se šíleně důležitýmičlověk by řekl, že by ho ideálně hned vzali kalašnikovem
Ano kolega z vedlejsiho mesta ma zahajene spravni rizeni kvuli LHG 60G.
Dam vedet az se dozvim vysledek.
ppp76 píše:Jenya píše:cmgn píše:To sice ne, ale dělají se šíleně důležitýmičlověk by řekl, že by ho ideálně hned vzali kalašnikovem
Ano kolega z vedlejsiho mesta ma zahajene spravni rizeni kvuli LHG 60G.
Dam vedet az se dozvim vysledek.
a jake je konkretni obvineni v tom spravku?
TTcko píše:mikroexpo, a ČTU ... "registrace je první věc v CZ a možná v EU" ... taková klasika, namísto aby se to uvolnilo podle ERC 70-03, tak se vymejšlej píčoviny, který nemají žádný reálný základ a je to jenom nesmyslná buzerace. A jak řekl pán ČTU "na základě přání těch velkých" no jistě .. čím víc opruzu, tím víc česko .. jen otravný nesmysly a zdržovací taktika .. kriplej to a vůbec se nestyděj..
TTcko píše:mikroexpo, a ČTU ... "registrace je první věc v CZ a možná v EU" ... taková klasika, namísto aby se to uvolnilo podle ERC 70-03, tak se vymejšlej píčoviny, který nemají žádný reálný základ a je to jenom nesmyslná buzerace. A jak řekl pán ČTU "na základě přání těch velkých" no jistě .. čím víc opruzu, tím víc česko .. jen otravný nesmysly a zdržovací taktika .. kriplej to a vůbec se nestyděj..
Insider píše:Tam v tom je dost zásadní neshoda, dle toho co jsme slyšeli na přednášce, tak jestli se to otevře v ramci ERC REC 70-03, tak to musí do VO-R/10, protože to bude muset být dle ETSI EN 300 550 - tam je jakákoliv registrace absolutním novem a jde to proti evropské regulační praxi aplikací SRD. SRD není radiokomunikační službou a nemělo by vůbec podléhat jakékoliv registraci.
TTcko píše:Insider píše:Tam v tom je dost zásadní neshoda, dle toho co jsme slyšeli na přednášce, tak jestli se to otevře v ramci ERC REC 70-03, tak to musí do VO-R/10, protože to bude muset být dle ETSI EN 300 550 - tam je jakákoliv registrace absolutním novem a jde to proti evropské regulační praxi aplikací SRD. SRD není radiokomunikační službou a nemělo by vůbec podléhat jakékoliv registraci.
no jestli jsem to dobře pochopil, tak ERC REC 70-03 řeší SRD (57-64 ve VO-R/10 už je) a ten 70-03 definuje navíc Anex 3 (wideband) a v něm 57-71GHz.. jenže pořád pod SRD, ne? c2,c3 říká že harmonizační norma bude specifikovaná později.
možná jen v tý přednášce bylo zamotáno víc věcí dohromady.
Nemám info jako ty Michale, ale takhle to chápu.
Tomáš Nesrsta píše:Tak zajímal by mě postup CTU v tomto případě, kdy anténa míří na budovu MM Karlovy Vary...
Insider píše:Začínají se ke mě sbíhat základní informační linky z kontrol 60 GHz. Nechci být klamným prorokem, ale strategie CTU momentálně cílí na fakt, že v pásmu 60 GHz, lze provozovat pouze dle ETSI EN 302 567. To má soce svoji logiku, ale základní nedostatek ve znění VO-R/12, kde to není předmětem úpravy konkrétních podmínek, ale obecných podmínek to asi nebude mít úplně oporu v zákoně. V Případě 9GHz a VO-R/14 argumentoval úřad tím, že povinnosti týkající se konkrétních VRZ jsou vyjádřeny pouze v konkrétních podmínkách. VO. Takže hoši z ČTÚ.. Střelba slepými..
Tomáš Nesrsta píše:Tak zajímal by mě postup CTU v tomto případě, kdy anténa míří na budovu MM Karlovy Vary...