❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Ubiquiti 24 GHz
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ubiquiti 24 GHz
nesmysl, proste si zase nekdo leci mindraky ... rekl jsem, ze uz sem nepisu, ale tech kravin co tady je napsano je fakt uz moc :O
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
okoun píše:cože 240K co to jako má znamenat![]()
![]()
tak se osobně zeptej alcomy za kolik ti daji MP600 AL17F v plný palbě. A nezapomeň započítat anteny, zdroje a svorkovnice. Nevim z čeho seš tak vyplesklej, ceny pro normál smrtelníky se tu už psaly.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
Viktor Novotný píše:nesmysl, proste si zase nekdo leci mindraky ... rekl jsem, ze uz sem nepisu, ale tech kravin co tady je napsano je fakt uz moc :O
třeba jaký? já vim že tobě se AFko nelíbí. Mě se třeba nelíbí dieselový osobní automobily. Co s tim naděláš

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.evvoshop.cz/pasmo-17-ghz/al1 ... 60-mbit-s/
tady je shop pro lidi bez registrace proste z ulice
tady je shop pro lidi bez registrace proste z ulice

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Kamarad tady na vedlejsi siti ma tech UF24 snad deset a jedou dobre.
A Alcoma fakt nestoji 240K hapi:
Viktore predbehl jsi me o 2min
Ahoj Lada
A Alcoma fakt nestoji 240K hapi:
Viktore predbehl jsi me o 2min

Ahoj Lada
0 x
Kód: Vybrat vše
děkuji Vám za objednávku, spoj bude na splátky po dobu 36 měsíců s odkupní cenou 1000,- Kč. Měsíční splátka ve výši 5290,- Kč bez DPH.
230k s DPH. Nabídka z května. Říkal sem zeptejte se alcomy přímo, ne překupníka. Navíc nemáme čtvrt míče v kapse. Ještě nějaké dotazy?
Naposledy upravil(a) hapi dne 20 Sep 2013 07:31, celkem upraveno 1 x.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak hele ja sem napsal, ze se zdrzuju komentaru ... ale jak me chodi stale upozorneni a ctu si to, tak me to cim dal vic pripomina forum trabantistu. vsak nevadi, ze muj trabant huli jak cyp, ze za nim dalsich X chcipne od smradu, jede sotva kilo tak brani ostatnmim v jizde ... no nevadi, je to skvelej levnej trabant .... ou jeee
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
a mě to taky furt nebaví, jede to lépe než jakejkoliv páteřní spoj na mikrotiku v 5GHz tak nevim proč bych to nemohl používat. Navíc legislativa mi to nezakazuje. Opravdu mi nevadí že vám to vadí 
Zajímalo by mě koho z vás už AF24 zarušila. O to tu přece jde ne? Vám může bejt fuk že to nemá parametry alcomy když vás s tim někdo nezaruší. To je jako když tu používáte ubnt 5GHz spoje... proč si nekupujete profi 5GHz spoje od alcomy? To je přece úplně ten samej rozdíl!!

Zajímalo by mě koho z vás už AF24 zarušila. O to tu přece jde ne? Vám může bejt fuk že to nemá parametry alcomy když vás s tim někdo nezaruší. To je jako když tu používáte ubnt 5GHz spoje... proč si nekupujete profi 5GHz spoje od alcomy? To je přece úplně ten samej rozdíl!!
0 x
hapi píše:Kód: Vybrat vše
děkuji Vám za objednávku, spoj bude na splátky po dobu 36 měsíců s odkupní cenou 1000,- Kč. Měsíční splátka ve výši 5290,- Kč bez DPH.
230k s DPH. Nabídka z května. Říkal sem zeptejte se alcomy přímo, ne překupníka. Navíc nemáme čtvrt míče v kapse. Ještě nějaké dotazy?
No jo, jenze ty tu celkovou castku pocitas i s uroky, pak je vsechno jasny.

0 x
tady ani tak nešlo o pravý ceny ale o to argument že alcoma je Xkrát dražší na reakci že je alcoma levnější.
0 x
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hapi az ti AF24 odejde po 2 letech a i4 ti rekne ze je poskozena prepetim tak pochopis (mozna) proc je Alcoma levnejsi....
0 x
Bývalý ISP...
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
tady neni co chápat. Stále je 2.5x levnější než alcoma. Tady se krásně ukazuje to proč my si umíme představit dávat internet za 200,- a vy nikoli, tak jak se plácáte po zádech v jiném tématu
to jsou pak ty brutální náklady se kterými my počítat nemusíme.
Hele, je tu spousta lidí kterým to chodí. Spousta z vás investuje nemalé peníze do koncáků na ubnt a najednou investice do evidentně kvalitněji zpracované věci taktéž od ubnt po dvou letech odejde? Tim mi chcete říct že kupujete ubnt hračky které vydrží 2 roky?
tohle je naprostá zaujatost k dané věci a už na takový kraviny nebudu reagovat.

Hele, je tu spousta lidí kterým to chodí. Spousta z vás investuje nemalé peníze do koncáků na ubnt a najednou investice do evidentně kvalitněji zpracované věci taktéž od ubnt po dvou letech odejde? Tim mi chcete říct že kupujete ubnt hračky které vydrží 2 roky?
tohle je naprostá zaujatost k dané věci a už na takový kraviny nebudu reagovat.
0 x
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
máme dva páry, každej na cca 250m, ve vnitropodnikový síti. Za cca 3 měsíce jen jednou zátuh jedné strany...
O víkendu se to pokusím změřit Vepalem, ať se někam posuneme. Samotnýho mě zajímají ta velikost rámců.
O víkendu se to pokusím změřit Vepalem, ať se někam posuneme. Samotnýho mě zajímají ta velikost rámců.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..