❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
hapi

Re: 10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)

Příspěvekod hapi » 12 years ago

když máš kancly na patře s ČTU a chodíš s nimi na obědy tak tě ČTU nezajímá. Ověřeno v několika případech nejenom námi.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Pockejme na novou etsi :)
0 x

hapi

0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 12 years ago

To chceš za ty prachy nějakou kvalitu? Počkej co to udělá za rok nebo dva :)
0 x

kure05

Příspěvekod kure05 » 12 years ago

Nám ten zářič taky upadl, sme to pak ani nevim čim přilepili zpět . . .
0 x

Leeonek

Použitelné jedině s Jirouskou, ale pak je to samozřejmě dražší...
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Huste odflaklej krempl , to bych chtel jit hledat zaric az nekdy pri poradnej fujavici odleti , prolejzat sousedum po vetru zahradky kde asi bude ... ale dostava sve reputaci vyrobku dodelej doma , dotoc polaritu, dolep zaric ... co jest eje na tem treba dodelat?
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

a vyměň elektroniku ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

ppp76
Kontaktovat uživatele:

takze to uz mame dotoc polaritu , dolepzaric, vymen elektroniku , vymen antenu ... sakra me z teho vychazi kup neco jineho :lol:
0 x

Leeonek

:D
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 12 years ago

Predpokladam ze k tomu nemas fakturu od i4, takze se da rict jedine:
Dalsi padelanej kousek v CR, originaly jsou urcite o mnoho lepší.

A nebo taky volna citace rozhovoru p. Rejzka s p. Duchacem z CTU:
Rejza: Co rika CTU na merici protokol kde PBM10 leze z masky a ma nezadouci ruseni?
CTU: Jeden zmereny pristoj jeste nic neznamena...
Rejza: Kolik PBM10tek mame tedy podle Vas nechat zmerit aby bylo jasne jakej je to smejd?
CTU: "nevotravujte" a bezte s tim na COI

http://konference.internetprovsechny.cz/srni2012/stahnout.php?id=6
0 x
Bývalý ISP...

hapi

je to prej z ipmedie. Víc nevim, jenom jsem to namontoval a nic víc, neni to moje, máme na papíře napsáno že to je jeho a on to provozuje. Je to v horní dolní takže to nikoho srát nebude kromě mě. Jo a ta jednotka z kovu neni nebo my to jako kov nepřišlo a zadní dvířka jsou ještě horší než u SXT. Co jsem tak slyšel tak tam co to měl dřív to prý musel ject na 14MHz aby to nějak jelo ale kdo ví, on neni moc pečlivej co se mechaniky týče takže to možná mířilo někam do země. Jako za 20k je to pěknej sráč.
0 x

Leeonek

Tomáš Nesrsta: Ano, všechny kousky co v něčem nevyhovují jsou padělky, ale bohužel originál svět neviděl :) padělky jsou jen výmysly pro "lidové vrstvy"...

hapi: z kovu to určitě není, psal jsem tu že když je otočíš zády k sobě a dáš klidně i 2m od sebe, spojí se se super signálem. Odrazem to určitě není, takže na stožáru to bude na použitém kanále rušit všechno okolo. Prostě to svítí okolo jako každé další ubnt a žádná imitace kovu nanesená na plastu tomu nepomůže.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

[quote="Leeonek"]Tomáš Nesrsta: Ano, všechny kousky co v něčem nevyhovují jsou padělky, ale bohužel originál svět neviděl :) padělky jsou jen výmysly pro "lidové vrstvy"...

Jak nevidel prece I4 ma urcite vystavenej ten "original" nebo ze by ho melo ubnt nekde ve vytrine .. asi povazuji prni kus za original a zbytek uz jsou jen bohapuste kopie .. v tom pripade kdo chce original bezte rozbit vytrinku ..ale bacha je to jen jeden kousek ... to me napada ten by to chtelo nechat zmerit :lol:
0 x

Walkeer
antispam: Ano

Příspěvekod Walkeer » 12 years ago

hapi píše:Jako za 20k je to pěknej sráč.

Sorry, ale neda mi to: ukazes mi prosim, kde za 20k koupim novy lepsi 10GHz spoj? To je asi jako tvoje kritika RB1xxx. Dokud to nema srovnatelnou konkurenci, tak na to lze tezko nadavat. Trochu mi to pripomina kritiku napr. fabie od majitelu BMW 740.
0 x