❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)
Re: 10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)
ano, kazdy rok, cca na mesic, na rozdil od jinych prekupniku v teto bajecne a fantasticke zemi si kazdy rok jezdime kontrolovat co kde a jak pro nas delaji a pokecat s nasi agentkou f2f. a taky na výlet. je tam na jare tepleji.
0 x
No nevim co tam uvidis tak zazracneho , otroky co makaj pod bicem otrokaru , pro pripadne navstevy se postavi potemkinova vesnice jako vsade a sici sou spokojeny ....
0 x
ppp76 píše:No nevim co tam uvidis tak zazracneho , otroky co makaj pod bicem otrokaru , pro pripadne navstevy se postavi potemkinova vesnice jako vsade a sici sou spokojeny ....
no, vis, ja tam teda nejezdim s cestovkou, ale za prateli, k nim domu a ani nejsem americky milionar, takze kvuli mne nikdo nic nestavi a ver tomu, ze mista kam se dostanu, tam bily muz nevkrocil, zena by mohla povidat, jak se za ni borec otacel a zhucel z eskalatoru (pro prazaky - pojizdne schody) videl nazivo prvni bilou zenu, jak jsme si pozdeji vysvetlili - (cinsky neumim, resila to kamaradka, my jsme byli jenom zvedavi). takze ano, potemkinovu vesnici uvidis, ale kdyz se chces divat, vis jak a kam se divat, uvidis mnohem vice.
otroky ? proc, vidim nevzdelane lidi, kteri delaji tupou a jednoduchou praci a vidim vzdelane lidi jak delaji inteligentni praci, vidim vsude motivaci pracovat, protoze kdyz nepracuji tak nemaji penize, na zasluhy se tam moc nehraje (jenom na zasluhy o stat a stranu), vidim kolem sebe slusne lidi i darebaky, kteri kdyz uz te okradou, ma to urcitou uroven

vidim tovarny nabite supermoderni technologii, kterou ani v evrope nemame, a vidim garaze, kde nejde poznat co je vyrobek a co odpad (letosni celkem kruty zazitek, videl jsem hodne, ale tohle me vydesilo natolik, ze jsem ani fotku neudelal ) a presto to dela pro evropu, protoze bily muz chce 0,5USD slevu.
jo, a vidim obrovskou chut se vzdelavat s realnymi vysledky a myslim ze za tech par let co tam litam uz muzu i srovnavat. ale to je na dlouhe povidani u piva.
0 x
Tak urcite kdyz nejdes s cestovkou se dostanes jinam nez kdyz mas naplanovanou cestu , mentalita techto narodu je nekdo jinde nez v evrope ci americe nejsou tolik zparchanteli jak ymy zde v nekterych ohledech a cinsky komunismus je samostatna vyvojova veteva nerikmam ze vyrabej nekde v garazi na kolene nicmene tamnejsi ekonomika stoji hodne na "otrocke praci" a kopirovani .... no japonska ekonomika taky zpocatku rostla pouze na kopirovani a otrocine a kde jsou chlapci dnes ze?
maji technologie o kterejch se muze zdat i prazakum
(prazaci me nekamenujte prosim)

0 x
A akcie padaj a padaj uz jsou pod 12ti dolarama ... kdy se tenhle pad zastavi 

0 x
lukasw píše: dlouhe povidani u piva.
Tak pozdravuj Kennyho

0 x
Zajímavá estráda, samozřejmě kromě fotbalu začíná na:
http://forum.ubnt.com/showthread.php?t=54031
By me zajimalo jak spoj na 5,5 km s anténama 34dB muze mit -51dBm, kde soudruzi udelali chybu.. Preci jenom je to o 6 dB více.. než připouští norma s 34dBi antenama. To jako vysilaji 9dBm?
http://forum.ubnt.com/showthread.php?t=54031
By me zajimalo jak spoj na 5,5 km s anténama 34dB muze mit -51dBm, kde soudruzi udelali chybu.. Preci jenom je to o 6 dB více.. než připouští norma s 34dBi antenama. To jako vysilaji 9dBm?
0 x
Insider píše:Uz jsem napsal dopis, ze se tam pohresujeme..
hmm asi byl dopis z pripominek vyrazen pro formalni nedostatky, co jsme slysel tak se stalo vice lidem
0 x
Argumentovali pozdnim podsnim, ale je to nesmysl. Nas dopis byl v poradku uz jsem je na to upozornil, cekam na odpoved. Dle spravniho radu jsme jej poslali vcas. Kdo vsechno tim jeste trpi? Zvazuju podani stiznosti pro vadny uredni postup.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
co se nehodi do kramu, to vyradime, to je prece klasicky ceske 

0 x
Tak už jsem to potkal i u nás.
49°30'46.011"N, 15°10'30.745"E
- Přílohy
-
- ubi.jpg (79.09 KiB) Zobrazeno 2116 x
0 x
- Tomáš Břinčil
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hafieror píše:Tak už jsem to potkal i u nás.
To je daleko, ale nezávidím

0 x
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
taky bych rek ze je to 5Ghz zalezitost , 10 vypada jaxi jinac http://nd05.jxs.cz/179/671/4ce5b3cc72_84523433_o2.jpg
PW
PW
0 x
Máš pravdu, já ubnt produkty moc neznám a tak jsem se nechal hned unést. Projel jsem produkty ubnt a vypadá to opravdu na 5GHz Rocket dish. Onomu ISP se omlouvám, že jsem si myslel, že klesnul tak hluboko.
0 x