hapi píše:ještě se mi nestalo aby vůbec MCS kleslo za deště takže nevim
Ved prave, mne sa to tiez nestalo. Na tomto spoji sa proste MCS po dazdoch nechcelo vratit do normalu...dal som 6.44beta20 a uvidim
hapi píše:ještě se mi nestalo aby vůbec MCS kleslo za deště takže nevim
Gemb píše:hapi píše:ještě se mi nestalo aby vůbec MCS kleslo za deště takže nevim :-D
Ved prave, mne sa to tiez nestalo. Na tomto spoji sa proste MCS po dazdoch nechcelo vratit do normalu...dal som 6.44beta20 a uvidim :D
Gemb píše:Stalo sa niekomu, ze by sa po dazdi nechcelo vratit spat MCS ?
1,6km / ros 6,43. MCS zostalo aktulne na 1 ale signal je -55/-56![]()
mcs bug.png
Viktor Novotný píše:6km ? a jinak v desti delas co ? strechu nad celou trasou ?24ghz je na KRATKE skoky ..
Viktor Novotný píše:6km ? a jinak v desti delas co ? strechu nad celou trasou ?24ghz je na KRATKE skoky ..
SpeedyGT píše:Viktor Novotný píše:6km ? a jinak v desti delas co ? strechu nad celou trasou ?24ghz je na KRATKE skoky ..
A na jaké skoky je BTH? Jednou stranou na dlouhé a druhou na krátké?
hapi píše:běžte s tím někam. Tohle se tu opakuje každej měsíc. Že by mužská perioda? Je mi u zadku že někdo nepochopí že 60GHz nad řekněme 64GHz je stejná jako 80GHz která se dává celkem běžně i na 5Km a nikdo neřeší že to za deště padá na hubu. Koho to vůbec zajímá že to takovému člověku za deště padá? mě teda ne, je to jeho boj.