❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Ubiquiti 24 GHz

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
hapi

Re: Ubiquiti 24 GHz

Příspěvekod hapi » 12 years ago

no jo ale když nám se nic takového neděje.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Hatatitla píše:Mal som jeden spoj mesiac zapožičaný (minulý týždeň sme ho zvesili) . Na 700 m traffic podla cacti max 30 Mbit denný packet loos 2% , dával som ktomu prístup supportu od UBNT. Spoj skontrolovali s tým že podľa nich je všetko v poriadku a ten packet loos nieje až taký veľký, že by sa to nedalo používať .

To si delaj prdel???? tohel mi rict tak jim to narazim kolem krku :roll: opravdu se projevili profici :shock: Jestli tohle je jejich oficialni vyjadreni k tomuto spoji ze to neni tak hrozny tak to u me pohoreli uplne na same dno :roll: a tezce se posunuli do hobby spoju :(
Naposledy upravil(a) ppp76 dne 24 Apr 2013 11:53, celkem upraveno 1 x.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 12 years ago

ppp76 píše:
Hatatitla píše:Mal som jeden spoj mesiac zapožičaný (minulý týždeň sme ho zvesili) . Na 700 m traffic podla cacti max 30 Mbit denný packet loos 2% , dával som ktomu prístup supportu od UBNT. Spoj skontrolovali s tým že podľa nich je všetko v poriadku a ten packet loos nieje až taký veľký, že by sa to nedalo používať .

To si delaj prdel???? tohel mi rict tak jim narazim kolem krku :roll: opravdu se projevili profici :shock:

A bylo to určitě na rádiu? Klidně to mohl dělat i kabel, konektor nebo vadné POE
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

hatatitla mas to nekde od nich naspany o tej ztratovosti? ja ze bych si to vytisknul a zaramoval abych vedel cemu se vyhejbat :roll:
0 x

hapi

tak všichni víme že ubnt stojí za houby vo tom žádná :-)
ale jak píše honzam, je tam tolik věcí kolem co se mohlo posrat. Však vidíš můj smokeping ne? je čistej.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Hapi tam je hlavni problem v tom ze pokud prohlasily ze dve procent ztrata je prece v pohode tak to neco rika o jejich pristupu :shock: A to me desi ! pokud by mi to rekli i nejaky nanostation tak me to zamrzi ale vem to cert ale u spoje kterej so hodlam hodit jako echtovni pater nebo privod mi jde z takoveho prohlaseni mraz po zadech :? ja si ho teda nenasazuju nastesti :wink:
0 x

hapi

jo ale co naděláš? mě to předchozí dodavatel konektu řekl úplně stejně... "sem tam se ping ztratí, to je normální". Dial přišel s tim že testoval 4 hodiny z popu do prahy měřákem a nevypadnul ani jeden. Přístup a přístup no.

Na druhou stranu, když to srovnám se siklu tak... víš co :-) to je ještě horší a lidi to taky používaji.
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 12 years ago

Njn, ale ty klesajici prodeje uz trebas strasny jsou:)).
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

hapi píše:jo ale co naděláš? mě to předchozí dodavatel konektu řekl úplně stejně... "sem tam se ping ztratí, to je normální". Dial přišel s tim že testoval 4 hodiny z popu do prahy měřákem a nevypadnul ani jeden. Přístup a přístup no.

Na druhou stranu, když to srovnám se siklu tak... víš co :-) to je ještě horší a lidi to taky používaji.

Tak siklu nepouzivam takze ztraty neresim :wink: a od sveho dodavatele konektu na takovej pristup nejsem zvyklej mam od nich konekt vcetne posledni mile a technik co mi to zprovoznuje je puntickar a slova to je dobry ono to nejak jede od nej neznam , pravda kdyz resim novou posldni mili pro navyseni konektu chci specielne jednoho cloveka .... je to hodne o lidech , ale aby nekdo ofocilane neco takoveho prohlasil je na povazenou a neco to vypovida :roll:
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

David2006 píše:Njn, ale ty klesajici prodeje uz trebas strasny jsou:)).

Jasne vypovida to o tom kolik siti ma trosku profi pristup a kdo ma k tomu hoby pristup :wink:
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 12 years ago

no jasneee:)))).
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 12 years ago

Hobby.. to je to spravne slovo. To si musim zapamatovat :mrgreen:
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

hapi

kdo se bojí nesmí do wireless. :D

Ale co si budeme povídat, většina lidí jede páteře na 5GHz a žijou.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

hapi píše:kdo se bojí nesmí do wireless. :D

Ale co si budeme povídat, většina lidí jede páteře na 5GHz a žijou.

Ale pokud dobre chapu ty si to chces dat jako hlavni privod :shock:
0 x

hapi

jop

ale tak někteří to tak mají ne? 5GHz na pop. Do nedávna to měl třeba i okoun a můžu jmenovat další.
0 x