❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Ubiquiti 24 GHz
Re: Ubiquiti 24 GHz
Dalibor Toman: Ale o tom se tu dobrou půlhodinu bavíme Plho, stačí se podívat co jsem psal o příspěvek nebo dva dřív :D
0 x
-
Leeonek píše:Dalibor Toman: Ale o tom se tu dobrou půlhodinu bavíme Plho, stačí se podívat co jsem psal o příspěvek nebo dva dřív
no a? Prispevek jsem cetl. Ale protoze nepouzivas tlacitko Citovat, netusim na ktery muj prispevek reagujes. To quotovani by si melo vzit k srdci vice mistnich uzivatelu. Casto neni mozne poznat na co vlastne reaguji.
0 x
ale no tak, logicky když píšu bez citování tak snad reaguju na ten příspěvek nad sebou ne? Se podívej jak vypadá to co si udělal ty. Cituješ příspěvek kterej je přesně před tebou. Takhle sem musel přečíst původní, pak tvůj citovanej kterej je stejnej a pak teprve odpověď.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
-
hapi píše:ale no tak, logicky když píšu bez citování tak snad reaguju na ten příspěvek nad sebou ne? Se podívej jak vypadá to co si udělal ty. Cituješ příspěvek kterej je přesně před tebou. Takhle sem musel přečíst původní, pak tvůj citovanej kterej je stejnej a pak teprve odpověď.
A kdyz mezi tim nez Ty dopises odpoved na neci prispevek ten napise dalsi tak pak mam studovat datum? A mam spolehat na to, ze odpoved bez citace je vzdy jen na posledni prispevek dalsiho cloveka? IMHO citovat (rozumne dlouhou cast puvodniho prispevku) je slusnost. Kdyz odpovis na prispevek z predminule stranky bez citace nebude nikdo vedet o co jde...
0 x
já sem mluvil o za sebou jdoucích odpovědi. Já fakt nechápu tohle citování. Když je to dál tak jistě citovat ale citovat příspěvek hned nad sebou je kravina. Teďka když se podívám na tuhle stránku tak je to všechno 2x a přitom je to komunikace hned za sebou.
0 x
Dalibor Toman: zanechme kravin o citování, pokud něco chci citovat, udělám to. Pokud mám něco komplet k příspěvku, napíšu jen že je to k uživateli xxx, řekněme že se mi to zdá více přehledné, než citovat půl stránky, a k tomu napsat jednu větu. ISO standartní uživatel, který chce na něco odpovědět, si nejdříve přečte to co kdo psal v další diskuzi. Pokud k tomu něco má co říct, nebo chce říct co nebylo vyřčeno, napíše to. Ty jsi si zjevně nepřečetl co se psalo dál, a musel jsi nutně zareagovat. Pokud by sis to přečetl, věděl bys, že sem psal že o 5 příspěvků níže, přesně toto:
Dále bych se omezil pouze na příspěvky k tématu, což mi připomíná že celá debata o bateriích nemá v tomto vlákně co dělat.
Podívej se do datasheetu baterie. 7Ah baterka má mít tuto kapacitu při odběru kolem 0,3A, při odběru 1A je to už jen asi 6,6Ah
Dále bych se omezil pouze na příspěvky k tématu, což mi připomíná že celá debata o bateriích nemá v tomto vlákně co dělat.
0 x
-
Leeonek píše:Dalibor Toman: příspěvků níže, přesně toto:Podívej se do datasheetu baterie. 7Ah baterka má mít tuto kapacitu při odběru kolem 0,3A, při odběru 1A je to už jen asi 6,6Ah
jenze me z datasheetu pri 1A vyslo u Panasonic 7Ah baterky 4.9H. Proto jsem ten prispevek napsal...
0 x
nedavno jsem koukal na spotřebu ceragonu IP10. Když už se tu lidi oháněli tím že AF24 je žrout. No a co jsem nenašel. IDU má samozřejmě 25W což by bylo ok ale ví někdo kolik má spotřebu ODU? hehehe... cca 15W a tuim že nad 30GHz má spotřebu ještě větší. Sčítat jistě umíte i na prstech, že? 

0 x
no a co když ti řeknu že nemůžeš srovnávat jablka s hruškami, tedy spoje které jsou FOD a které jsou IDU+ODU....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
obě varianty dělají to samé
nejedná se o jabka a hrušky ale o třešně 

0 x
viaceri to v reali maju a nevedia si vynachvaslit.....teda nasadili a kedze bezi neriesia...a presne takto vyzera aj tento topic, ze ked uz nie je co riesit na podarenej masine tak budeme riesit blbosti....a hlavne ti co ento spoj ani nevideli, budu len kydat....ale ked si pozrie clovek ze ccr od mikrotika nejde ale vsetci su spokojni ze to maju aj ked nefunkcne....a objektivne z nadhladu si na zaklade tychto dvoch tem urobi clovek predstavu zaujatosti a odosobnenia sa....
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
co ti na CCR nejde ? nam to slape jak svina ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Viktor Novotný píše:co ti na CCR nejde ? nam to slape jak svina ...
shapujes? zapisujes pres ISP admina? pouzivas BGP a OSPF?
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sq jo ... isp admin neee tenhle vysmech nechci ani videt
... a ne zadny dyn.rout na tom nepouzivam .. ale kolega na tom ma nejke ppoe tunely pro x set lidi a nejake mangle, taky si to nemuze vynachvalit 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education