❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

zajímavá anténa za zajímavou cenu

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
ppp76
Kontaktovat uživatele:

Re: zajímavá anténa za zajímavou cenu

Příspěvekod ppp76 » 14 years ago

Tak osobne sem spis pro alcomu , nemam zas tolik desitkovejch spoju ..ale kdyz to proberu po okoli, tak kdo mel summita tak casem presel na alcomu ... ve vetsine pripadu jim summit zdechnul :( alcomu sem zdechlou jeste po nasem okoli nevidel ... berte to tak ze je to jen po okoli spoje co znam ...
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 14 years ago

okoun píše:ale je to o tom, ale jen si to nechceš jako výrobce připustit, to je celé. chtěl jsem investovat do summita, ale čekám jak to bude s ubnt 10GHz, nejsem blázen abych vyhazoval 100 táců z okna..

Ja myslim, že seš případ :wink: A hlavne ty nic osobne nevyhodis.. Vime?
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 14 years ago

ppp76 píše:Tak osobne sem spis pro alcomu , nemam zas tolik desitkovejch spoju ..ale kdyz to proberu po okoli, tak kdo mel summita tak casem presel na alcomu ... ve vetsine pripadu jim summit zdechnul :( alcomu sem zdechlou jeste po nasem okoli nevidel ... berte to tak ze je to jen po okoli spoje co znam ...

Ale to sou mi novinky : ) Ja zase vim, za co se meni Alcomy :mrgreen:
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

no a já bych se na summita i alcomu ani nepodíval a šel do orcave... to jenom tak aby jsme to měly komplet :-D

no ale když už tu dade nakousnul tu 10.5GHz že je v sr v licencu, ubntu přece dělá 3.5GHz zařízka, dělá 900MHz zařízka, to nejsou licencovaný pásma? jako jestli to pujde naladit do pásma dnešních desítek, tak to tam prostě pojede. Jestli chceš, pošlu ti screen z místa, kde je víc rušno v indooru než v outdoor a já se tu stresuju že mám jedno APčko v indooru :-D ovšem poenta je v tom, že jstli to pujde lehce naladim kamkoliv co zvládne HW, tak to tam prostně někdo naladí.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 14 years ago

Insider píše:
ppp76 píše:Tak osobne sem spis pro alcomu , nemam zas tolik desitkovejch spoju ..ale kdyz to proberu po okoli, tak kdo mel summita tak casem presel na alcomu ... ve vetsine pripadu jim summit zdechnul :( alcomu sem zdechlou jeste po nasem okoli nevidel ... berte to tak ze je to jen po okoli spoje co znam ...

A za co se meni?
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 14 years ago

Insider píše:

Ukaz mi nekho, kdo meni MP165 za 10tku jineho vyrobce...
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 14 years ago

"Vrcholná" řada každého současného výrobce desítek se přeci mění jen za 11ku či jiné výkonnéjší pojítko,optiku (čest vyjímkám). Tedy to s tou MP165 nějak ztrácí pointu... .
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

hapi: tak aby jsme to shrnuli, všechno je to u nás +- stejné, takže si nevybereš, jen některé jsou více a nebo méně bastloidní :)

každý si bude hájit právě toho svého výrobce a nepřipousí nic jiného, takže začít se tu dohadovat o tom co je lepší, asi nemá smysl, navíc jste kluci ušatí trošku mimo téma, co? Co třeba zapráskat insiderovo viewtopic.php?f=18&t=7342&start=150 , tam to nikomu vadit nebude a ví co od daného tématu může očekávat.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 14 years ago

tema "zajímavá anténa za zajímavou cenu" je tak obecne, ze muzu rict o ktere kolik antene, ze to splnuje tuto temu :)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education