❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RAY2
Re: RAY2
taky se mi raz naraz asi pootocila antena s Ray1, na 1 strane palilo radio na max nikdo nevedel proc. Nez sme se k temu dostali s tim hnout zpet, zadul vítr a asi to na te poruchane strane narovnal jak ma byt, v den kdy sme tam chteli lezt signal jak vino
clovek si mysli jak na bejka to pri montazi nedotahl a ono prdlačky...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
utahovat může člověk jak chce, když to nasadíš na držák co je jen s galvanickým zinkem (tedy povrch hladký jak dětská p*dýlka), stejně to pak pootočíš jednou rukou 
popravdě nechápu, proč na větší, mohutnější držáky, u kterých se předpokládá, že na ně přijde něco většího, nedávají vždy a bez výjimky žárový zinek

popravdě nechápu, proč na větší, mohutnější držáky, u kterých se předpokládá, že na ně přijde něco většího, nedávají vždy a bez výjimky žárový zinek
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
jasne ze zarovy, o tom neni pochyb a vetsi anteny jeste zavetrovat ... a je to v klidu 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
rado3105 píše:Teraz po dlhom case pozeram ray2 a atpc si zvysilo vykon z -6 na 5dBm. Pricom vyzera ze signal ani nic ostatne sa nezmenilo. Neviete poradit, co by to mohlo byt?
Mne hento robi jedna jednotka RAY1 (zo siestich) bezne raz-dva krat do roka, Nepomohol ani novsi FW, tiez to robi. Napravi sa to po restarte. Teraz si uz nepametam ci cold alebo len warm restart.
0 x
taky mi jedna strana ray 1 /11G zvedla vykon raz naraz z 0 na 14dbm... fw je postarsi, ale jedu aspon u Rayu dle hesla co jede na to nehrabat.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
vim nabeton, ze se na ani jedne strane nedaval jiny 11G spoj, v noci to restartnu a uvidime...
0 x
ano to je znama chyba v ray2, mala by byt odstranena v novom firmwari....restart pomohol....
0 x
- midnight_man
Je to chyba uz od ray1, taha sa to s nimi nevedia to vyriesit. Je to vada grafickeho rozhrania ktore ukaze ine hodnoty ako su realne. Preto sa nezmeni signal
realne ATPC ostalo tam kde bolo...len ukaze somarinu. Na ray1 to uz tusim vyriesili, otazka je prečo sa to nevyriešilo hned aj v ray2

0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
máme nově nasazeno několik RAY2/17GHz (od 800m do 2.2km) a u všech se nám děje to, že nám strašně kolísá RSSi - viz. přiložený graf. Nezávisle na počasí.
Když to srovnám s Alcomou nebo iPasolinkem, tak je to extrém. Je to normální?
Trasy jsou všude čisté, fresnelky taky. Jedeme s ATPC, Q128/28MHz, ještě si to za dobu od instalace nepřidalo.
Díky.
máme nově nasazeno několik RAY2/17GHz (od 800m do 2.2km) a u všech se nám děje to, že nám strašně kolísá RSSi - viz. přiložený graf. Nezávisle na počasí.
Trasy jsou všude čisté, fresnelky taky. Jedeme s ATPC, Q128/28MHz, ještě si to za dobu od instalace nepřidalo.
Díky.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Nic podobného nepozoruji sic v 17 GHz máme zatím jen RAY1. Proč tam máž tak úzký kanál ? To je úmyslně ? Víc spojů či omezená kapacita ? ATPC si přidává furt v bouřkách, nevím jak máš nastaveno
sub_zero píše:Ahoj,
Díky.
0 x