SW problém to nebude, jinde tyto pojitka s Mk jedou naprosto ok(napr. RB600, nebo i x86, různé verze Mk).
Díky všem za nakopnutí! Jede to záložní cestou, tak s tím můžeme laborovat jak se nám zlíbí. Zítra tam asi vylezem(je to na telko věži).
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
FCS errory na pojítku ALCOMA
Na zkoušku jsme mezi rb450g a alcomu vložili nejaký 5portov ovislink co jsme našli v aute a světe div se, errory jsou pryc a vse bezi jak ma...no chtělo by to systemovejsi řešení.
0 x
Nemate treba na tom bodu nejak manag. switch? ze by sis tam prez dva porty udelal vlanu do toho RB. 

0 x
Prave zatím tam nic takového neni-jen krabice s elektrikou a rb450g. Časem to tam naroste a bude tam 19" rack, ale zatím je tak Jen velka abb skříň.
Je to sajt na 30m věži u sila, viz kolega pri montáži vylozniku

0 x
douby píše:Prave zatím tam nic takového neni-jen krabice s elektrikou a rb450g. Časem to tam naroste a bude tam 19" rack, ale zatím je tak Jen velka abb skříň.
Tos mnel rict rovnou, ze to mas v unco*****, dival sem se na ty Vase prihrady, pekna prace, vzhledem k tomu ze na druhe vezi sem tam take praci provadel ja... :-]
Kazdopadne na 19" rack bych se vyprdnul, je tam malo mista, aje to vubec potreba, to tam budete mit 9 2U serveru?

Kazdopadne nevim km to chcete pridelat, ale zabradli ma omezenou nosnost na 30KG tusim ze do 100KM/h nebo tak nejak to bylo panem financnikem zminovane. Jinak nevim kam by jste to mohly pridelat. Ale je fakt ze sem doposud nepochopil ty nouze koupe venkovnich 19U racku. Muzu mit jenom dotaz co tam tak musi byt ze nepouzijete sarel 60x60x50 ? Nebudu tvrdit ze tam je extra potom poradek, ale pripadne mi to komplexnejsi, a pokud tam ma byt jedna IDU jednoka tak je to ok.
S pozdravem Richard
0 x