❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Slevomat Alcoma

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
keksik

Re: Slevomat Alcoma

Příspěvekod keksik » 13 years ago

David2006 píše:Šak jo, taky si myslím že těch 20% dolů je nic moc, takže se Dademu ani nedivím že to bere raději solo.

Tomu nerozumiem, radsej zoberie o 20% drahise ako mohol o 20% lacnejsie..ee wtf??
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 13 years ago

Že Dade nejspíš dostal kloudnou cenu, která nějakej slevomat strčí do kapsy. Dneska chce každej prodat a ceníkovy ceny jsou většiou jen v ceníku :D .
0 x

keksik

David2006 píše:Že Dade nejspíš dostal kloudnou cenu, která nějakej slevomat strčí do kapsy. Dneska chce každej prodat a ceníkovy ceny jsou většiou jen v ceníku :D .

No, az mas pravdu tak ma Alcoma pekne zodrala z kože.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 13 years ago

keksik píše:No, az mas pravdu tak ma Alcoma pekne zodrala z kože.

Nemůžeš srovnávat svoje ceny s Dadeho, kolik máš od Alcomy spojů? Dade tady psal něco o 100 a více spojích, ne?
Nebo mi snad chceš tvrdit, že klientovi co by od Tebe vzal pro svoje zaměstnance řekněme 30 připojení, dáš stejnou cenu jako máš v ceníku a jen vynásobíš třiceti? Ale no ták :)
0 x

David2006

Jasně taky pravda. Nicméně spíše funguje v "desítce" následující:

Cena je taková jakou zákazník snese :mrgreen: .
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 13 years ago

je strasne zajimave jak se tu najednou rozjela diskuse o me a cenach .. aniz bych ja cokoli k cene komentoval :D
0 x

David2006

Ono stačilo napsat že jsi teď kupoval/ješ a slevomat nepoužil :lol: plus mít obecný přehled o cenách - což aktuálně vcelku mám, protože také jeden spoj potřebuji :wink: .
0 x

Leeonek

Dade_Marfi: to je v pořádku, je to k tématu. To že jsem zmínil Tebe byl záměr, DADE = ALCOMA, to ví každý ;)
To, že jsi nevyužil této akce, si může každý odvodit sám , zřejmě nemáš zapotřebí kupovat spoje s pouze 20% slevou z ceníku.
Nevím jak ohební jsou obchodníci z Alcomy, ale stejnou slevu jako na slevomatu myslím že bych vydyndal i mimo akci.....
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 13 years ago

hele nevim no ale alcoma neni DadeOma :D :D :D ... me tam nic nepatri .. jedine spojeni s alcomou je v tom, ze jsme servisni organizace a tez mame pres 130 spoju v nasi siti .. ale jinak to spojeni vzniklo asi jen nahodne :D protoze v podstate zadna vetsi souvislost neni :P
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 13 years ago

Dade_Marfi píše: mame pres 130 spoju v nasi siti ..

neeee zadna vetsi souvislost mezi alcomou a dadem neniiiii :D :D :d
0 x

keksik

Leeonek píše:
keksik píše:No, az mas pravdu tak ma Alcoma pekne zodrala z kože.

Nemůžeš srovnávat svoje ceny s Dadeho,...? Dade tady psal něco o 100 a více spojích, ne?

No tak toto je ine kafe, to je jasne.
0 x

David2006

Dnes mi došel další slevomat. Jsem rád že mě informují, akorát nevím zda ta sleva je z ceny kosmické nebo astronomické :? :) .

Každopádně Vanco normálně nabízí Ericsson o dost levněji (při plné kapacitě a umí i 10GHz ne jen vystavenou 32ku v odkaze) a to ještě napřímo bez dyndání slevy (kterou více asertivním kupujícím dají).

http://www.wifi-shop.cz/ptp-spoje-32ghz ... 00495.html

http://www.slevovat.alcoma.cz

Večer se kouknu na justice, zdá se že konečně dodali uzávěrku. Třeba se časem pochlapí i ten nepočetný zbytek "výrobců" jež zákony nerespektuje.
0 x

Leeonek

Zkoušel někdo tu Alcomu na 5Ghz? :)
Co se týče těch cen, tak když z té uvedené ceny odečteš slevu co uvádějí, pak jsou ty ceny docela zajímavé ;)
Naposledy upravil(a) Leeonek dne 04 Oct 2012 12:58, celkem upraveno 1 x.
0 x

David2006

Leeonek píše:Zkoušel někdo tu Alcomu na 5Ghz? :)

Zkus hledat zde na foru, někdo to měl na test ale moc to ve středně zarušeném prostředí nejelo.
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 13 years ago

By me zajimal klic, podle ktereho chodi ty maily - jako zakaznikovi alcomy nam nic nedorazilo :-)
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!