❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
problemovy spoj
basty píše:To je hodne odvazne tvrzeni
To neni tvrzeni, ale fakt. Ten kdo pred X lety zacinal se CB nebo HAM vi, ze pokud nemel prispusobenou antenu, tak se mu zahroval koncovy stupen, ale na prijem to nemelo zadny vliv.
0 x
basty píše:To je hodne odvazne tvrzeni
tady souhlasim s bastym - i z vlastnich zkusenosti vim, ze pokud jede spoj jednim smerem OK a druhym spatne - tak ve vetsine pripadu za to muze ta prijimaci strana....
Vem si nStreme dual - na vysilani muzes pouzit cokoliv.. treba nejaky panel - ale pro prijem potrebujes spickovou antenu. tak stejne u klasickeho spoje...
0 x
Jan Ptáček
Hm tak ja si pockam na vysledek vymeny stourace...
muzu mu klidne tech 5 sit poslat ktery jsem vyhazel za stourace a klid a jede to max. rychlosti.

muzu mu klidne tech 5 sit poslat ktery jsem vyhazel za stourace a klid a jede to max. rychlosti.
0 x
zmenim antenu na pozici sita,pomuze-li, je to jasne, nepomuze li, tak nevim mam li hnedka podezrivat, ze by nedejboze bylo neco se stourackou...
jinak ano,vypada to, ze sito ma problem s prijmem sign. ze stouracky...naopak to vypada ok.
PW
jinak ano,vypada to, ze sito ma problem s prijmem sign. ze stouracky...naopak to vypada ok.
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Sito klidne muze mit problem s prijmem signalu, ale ne diky spatnemu PSV, ale diky ruseni.
0 x
kanal cisty,zmena na uplne jiny - i pod 100, kde nic neni - nepomohla...
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Ne to nepreladuj, to nepomuze... Mozna teoreticky to zkus dat do indooru.. 5200 treba proste co nejdal a zkus. To by mohlo teoreticky pomoci... Ja to nemam v te same situaci vyzkouseny. Mne nemohlo nic, myslim ze by pomohlo premisteni treba o 5m od sebe.. ale na to uz jsem nemel nervy.
0 x
-
Nemas otoceny zaric oproti reflektoru??
Ja jsem se na tom vypekl, kdyz jsem zacinal.
Ja jsem se na tom vypekl, kdyz jsem zacinal.
0 x
to se da u teto anteny nejak zblbnout ?
http://www.csatshop.sk/product/hsa58-24-901/ cece nejsem si vedom, ze bych toto nejak opomenul...jinak s panelkou byli vysledky cca ty same...kdyz jsem to sito zkousel jen nanecisto doma link na ap asi 500M,bylo vse ok...
PW

PW
0 x
da, nevim jestli i u teto, ale u jinych jo. Pri vertikalu musi byt ta sit orientovana taky vertikalni, tedy to musi byt jako klec, od shoda dolu. Doma ti to urcite pojede v poho, Je to tim ze to chyta vsemoznej bordel venku zvlast navysokym miste + pripadne dalsi anteny v jeji blizkosti. Zkousel jsi na tom vysilacu vsechno kdom te patere vypnout?
0 x
smerovani sita a tak to je samozrejme ok. vychcipal sem vsecka moje vysilani (apcko,druhy bridge do jine lokality), ale beze zmeny...pri scanu najdu asi 8-10 vysilani,zadna pohroma,ta oblast je na 5G celkem jeste nedotknuta,jsem zvyknuty na scany s 20-30 vysilanimi...
PW
PW
0 x

PW
0 x