❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

nové duplexky od JRC

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
midnight_man

Re: nové duplexky od JRC

Příspěvekod midnight_man » 14 years ago

tak to vela tych anten nepredaju podla mna :)
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 14 years ago

Proto je taky cena takova jaka je , protoze se jich neproda tolika jako beznych malych uzivatelskych anten, vyroba pripravku na vyrobu taky neco stoji a nekde se to musi vratit ....
0 x

midnight_man

to hej, ale ja osobne si radsej kupim ROCKET DISH 34db...nemyslíš? vyhodiš 500E za antenu?
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

a pak si na ní koupíš límec a radom a seš cenově zpátky. Pak přijdeš na to že za rocket dishe nedáš krabici pro RBčko tak pěkně jako za jirouse a cena je smazána.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 14 years ago

kdo ma fantazii, da i za raketu AluBox nebo podobno krabici :lol: nerikam ze snadno a ze to pujde lehce demontovat, ale ucel to splni.

zamer s vydelkem za nestandartne drahou (a snad i kvalitni) antenou je celkem zarazejici...do leta to beztak kazdej stahne z nabidky,takovy Ufo nema snad zadne prakticke rozumne vyuziti...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

midnight_man

hapi no problem seriozne namontujem outdoor krabicu za hociktoru antenu. I ked kupim kryt na ten dish za tusim 1000kč, stale to nie je 500€....ale tak ani jednu antenu som nemal, je to tazko sudit...
0 x

hapi

nemluvim o bastlení ale hotový věci. Navíc parametry dishe a jirouse jsou trochu jinde. Tyhle velký dishe mi svítěji 50m šikmo nahoru od mýho sajtu a maji neuvěřitelný postraní laloky. Majitel to jistě pere na max vo tom žádná ale nemíří na mě a i přesto zády na sektoru od prowaxu slyšim signál -60dB :x nechápu jak to může fungovat když je jich tam takovejch 5-6 + hafo sektorek a nano bridgů. To přece musí jezdit na polovičních rychlostech a kdo ví jestli vůbec.
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 14 years ago

no to já se taky divím jak může konkurenci fungovat ty nanostationy který jdou skrze stromy atd....
a potom slyším takový to, že wifi prej nefunguje při špatném počasí a že je to normální, prej...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

hapi

to neni normální, teda normální to je když to jde přez stromy. S počasím se nám nikdy wifiny neměnily pokud neni vysloveně špatná antena která luftuje s teplotou. Prostě wifina jede stejně dobře i za deště bez změny. Tu změnu dělaji buď stromy nebo anteny.
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 14 years ago

nejede to kdyz chčije ? klasika...obcas lidi co k nam prechazi nam toto taky rikaji,ptaji se jestli to taky nepojede kdyz zachčije :lol: pokazdy jim rikam, ze my jedem (temer) vzdy. Dest,Snih,no problema 8) pricemz jejich minuly ISP ma casto primej vyhled na AP,zadny stromy,nic...ocividne zachcava asi do kl.anteny

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 14 years ago

pcwifi píše:kdo ma fantazii, da i za raketu AluBox nebo podobno krabici :lol: nerikam ze snadno a ze to pujde lehce demontovat, ale ucel to splni.

zamer s vydelkem za nestandartne drahou (a snad i kvalitni) antenou je celkem zarazejici...do leta to beztak kazdej stahne z nabidky,takovy Ufo nema snad zadne prakticke rozumne vyuziti...

PW

Tak vyuziti ma ja nstreme dual spoje napr .... na vysilaci cast das utlumovej clanek u prijimaci je to jedno ... prasata se na to vyprdnou a budou to prat vykon nevykon ... i kdyz pokdu to jde davam na nstreme dual radeji dve samostatny ...
0 x

midnight_man

zeby tie 34ky dish boli na tom tak parametrovo zle???
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 14 years ago

a co si myslel, když to dělají sériově v číně..
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

midnight_man píše:zeby tie 34ky dish boli na tom tak parametrovo zle???

u nás tím borec z jednoho kopečka pokrývá skoro celý okres, klienty na to připojuje nanobridgema 25, já jsem cca 30° od osy kam to míří a po 8km to chytám na -53 :shock:
0 x

midnight_man

pre krista pana to ma aky uhol?
0 x