❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
nové duplexky od JRC
- midnight_man
Proto je taky cena takova jaka je , protoze se jich neproda tolika jako beznych malych uzivatelskych anten, vyroba pripravku na vyrobu taky neco stoji a nekde se to musi vratit ....
0 x
- midnight_man
to hej, ale ja osobne si radsej kupim ROCKET DISH 34db...nemyslíš? vyhodiš 500E za antenu?
0 x
a pak si na ní koupíš límec a radom a seš cenově zpátky. Pak přijdeš na to že za rocket dishe nedáš krabici pro RBčko tak pěkně jako za jirouse a cena je smazána.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
kdo ma fantazii, da i za raketu AluBox nebo podobno krabici
nerikam ze snadno a ze to pujde lehce demontovat, ale ucel to splni.
zamer s vydelkem za nestandartne drahou (a snad i kvalitni) antenou je celkem zarazejici...do leta to beztak kazdej stahne z nabidky,takovy Ufo nema snad zadne prakticke rozumne vyuziti...
PW

zamer s vydelkem za nestandartne drahou (a snad i kvalitni) antenou je celkem zarazejici...do leta to beztak kazdej stahne z nabidky,takovy Ufo nema snad zadne prakticke rozumne vyuziti...
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- midnight_man
hapi no problem seriozne namontujem outdoor krabicu za hociktoru antenu. I ked kupim kryt na ten dish za tusim 1000kč, stale to nie je 500€....ale tak ani jednu antenu som nemal, je to tazko sudit...
0 x
nemluvim o bastlení ale hotový věci. Navíc parametry dishe a jirouse jsou trochu jinde. Tyhle velký dishe mi svítěji 50m šikmo nahoru od mýho sajtu a maji neuvěřitelný postraní laloky. Majitel to jistě pere na max vo tom žádná ale nemíří na mě a i přesto zády na sektoru od prowaxu slyšim signál -60dB
nechápu jak to může fungovat když je jich tam takovejch 5-6 + hafo sektorek a nano bridgů. To přece musí jezdit na polovičních rychlostech a kdo ví jestli vůbec.

0 x
no to já se taky divím jak může konkurenci fungovat ty nanostationy který jdou skrze stromy atd....
a potom slyším takový to, že wifi prej nefunguje při špatném počasí a že je to normální, prej...
a potom slyším takový to, že wifi prej nefunguje při špatném počasí a že je to normální, prej...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
to neni normální, teda normální to je když to jde přez stromy. S počasím se nám nikdy wifiny neměnily pokud neni vysloveně špatná antena která luftuje s teplotou. Prostě wifina jede stejně dobře i za deště bez změny. Tu změnu dělaji buď stromy nebo anteny.
0 x
nejede to kdyz chčije ? klasika...obcas lidi co k nam prechazi nam toto taky rikaji,ptaji se jestli to taky nepojede kdyz zachčije
pokazdy jim rikam, ze my jedem (temer) vzdy. Dest,Snih,no problema
pricemz jejich minuly ISP ma casto primej vyhled na AP,zadny stromy,nic...ocividne zachcava asi do kl.anteny
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
pcwifi píše:kdo ma fantazii, da i za raketu AluBox nebo podobno krabicinerikam ze snadno a ze to pujde lehce demontovat, ale ucel to splni.
PW
Tak vyuziti ma ja nstreme dual spoje napr .... na vysilaci cast das utlumovej clanek u prijimaci je to jedno ... prasata se na to vyprdnou a budou to prat vykon nevykon ... i kdyz pokdu to jde davam na nstreme dual radeji dve samostatny ...
0 x
- midnight_man
a co si myslel, když to dělají sériově v číně..
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
midnight_man píše:zeby tie 34ky dish boli na tom tak parametrovo zle???
u nás tím borec z jednoho kopečka pokrývá skoro celý okres, klienty na to připojuje nanobridgema 25, já jsem cca 30° od osy kam to míří a po 8km to chytám na -53

0 x
- midnight_man