❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
duální antény od waveantu
Re: duální antény od waveantu
rozhodně se ničeho nebojím, protože z vlastní zkušenosti vám, že na UBNT je Nko prostě značně nepoužitelné v provozu, který má něco předvést.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
rouchi píše:no tak se k tomu nesnižuj, pak až k tobě příjde konkurence a udělá to tam za 1/3 ceny než ty a bude jim to chodit ještě rychlejc tak tady pak nebreč, jak je to možný a jak že to dělaj

0 x
honzam píše:rouchi píše:no tak se k tomu nesnižuj, pak až k tobě příjde konkurence a udělá to tam za 1/3 ceny než ty a bude jim to chodit ještě rychlejc tak tady pak nebreč, jak je to možný a jak že to dělaj
![]()
![]()
Zase tady řešíte kktiny....
Na spoj 260m by mohl jít i duální ozařovaš nn-12... jaké s ním máte zkušenosti?
0 x
ty ozařovače jsou super. Ten duplexní na Nku moc chodit nebude protože je moc kvalitně udělanej 
Jinak ano, konkurence přišla s připojovací sadou za zlomek naší ceny... no bohužel se k nám donáší, že ty hračky od UBNTu začnou do půl roku blbnout a pak to klientovy osoleji za cenu 4k za mikrotika

Jinak ano, konkurence přišla s připojovací sadou za zlomek naší ceny... no bohužel se k nám donáší, že ty hračky od UBNTu začnou do půl roku blbnout a pak to klientovy osoleji za cenu 4k za mikrotika

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
nemuzu si pomoci, ale zrovna nanobridge mi prijde jako celkem povedeny produkt...chystam se taky koupit par a prumbnout co to umi...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
pcwifi píše:nemuzu si pomoci, ale zrovna nanobridge mi prijde jako celkem povedeny produkt...chystam se taky koupit par a prumbnout co to umi...
emm, co je na tom povedený? vždyť je to uplně stejnej HW v jiný anteně.
0 x
hapi píše:ty ozařovače jsou super. Ten duplexní na Nku moc chodit nebude protože je moc kvalitně udělanej
A s DualNstreme to někdo používáte? - mám teď na mysli spoj se samotnými ozařovači (bez offsetek).
0 x
nějak nevidim důvod proč k tomu nedokoupit za 1200,- dvě offsetky. Zisk se 2x zvětší...
0 x
hapi píše:nějak nevidim důvod proč k tomu nedokoupit za 1200,- dvě offsetky. Zisk se 2x zvětší...
Třeba nemám tolik místa a na 130m je 12dB anténa akorát... a to budu ještě hodně stahovat karty

0 x
hapi píše:nějak nevidim důvod proč k tomu nedokoupit za 1200,- dvě offsetky. Zisk se 2x zvětší...
ty zapojuješ ozařovač bez offsetu?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:hapi píše:nějak nevidim důvod proč k tomu nedokoupit za 1200,- dvě offsetky. Zisk se 2x zvětší...
ty zapojuješ ozařovač bez offsetu?
Ještě jsem je nikdy nepoužíval, ale v dokumentaci píší, že to je jedna z variant...
0 x
teď jsem koukal do datasheetu a píšou tam že je to určený pro použití s offsetkou. Je to i na ní přizpůsobený a na samotný použití to dělaný neni. Vlastně to nemá ani držák protože to je určený pro offsetku. Vymlouvej se jak chceš ale NN-12 a NN-12 duplex je pro offsetky. NN-15 je pro samostatný použití a neni určenej k přidělání k offsetce stejně jako SS-60. Přestaň tu kecat kraviny.
0 x
hapi píše:teď jsem koukal do datasheetu a píšou tam že je to určený pro použití s offsetkou. Je to i na ní přizpůsobený a na samotný použití to dělaný neni. Vlastně to nemá ani držák protože to je určený pro offsetku. Vymlouvej se jak chceš ale NN-12 a NN-12 duplex je pro offsetky. NN-15 je pro samostatný použití a neni určenej k přidělání k offsetce stejně jako SS-60. Přestaň tu kecat kraviny.
Jo jo, máš pravdu, podrobněji jsem na to mrknul a je to dle tvého...
... a ty se tu přestaň věčně dohadovat...
0 x
já se nedohaduju, jenom říkám jak to je.
0 x
já tedy nevím jako jak někdo může psát, že se tá proovozovat zářič bez paraboly, to je jako pooužívatt mikrotika a anténu bez kabelu 

0 x