❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Kovovy BOX za antenu nahrada ProWAX

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
rouchi
Kontaktovat uživatele:

Re: Kovovy BOX za antenu nahrada ProWAX

Příspěvekod rouchi » 15 years ago

silikon tam dáváme svůj lukopren si necháváme na drobnější montáže někde na střeše, to je uplně výborná věc mít takhle silikon v takový malý tubě.... třeba na zasilikonování šroubů v komíně, osilikonování držáku a podobně... nevíte někdo jestli se někde nedá koupit takhle samostatně takovej silikon v tubě ???
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

trandak
antispam: Ano

Příspěvekod trandak » 15 years ago

Já když potřebuji něco utěsnit tak používám toto: http://www.olejshop.cz/lepidla-a-tmely/ ... t-112_46z/
Je to super i např. po roce je to pořád stejné není to ztvrdlé a můžeš to klidně odlepit a zase přilepit.
0 x

jeltom

Příspěvekod jeltom » 15 years ago

Dobra vec, ale na utesneni krabice po montazi na antenu to pouzit nepujde. Ja jsem driv taky daval silikon, ale kdyz ted vidim, jak se chova na slunicku silikon, co me klempiri davali na utesneni sroubu na parapetu, tak si rikam, ze to nebyl moc dobrej napad. Premyslim nad timhle http://www.soudal.cz/cz/product-detail.php?evc=1242852 . Lepivam tim boxy na panelky Elboxrf a drzi to dobre, da se lepit i mokry povrch, ale uz by se to nedalo demontovat.
0 x

trandak

jeltom píše:Dobra vec, ale na utesneni krabice po montazi na antenu to pouzit nepujde. Ja jsem driv taky daval silikon, ale kdyz ted vidim, jak se chova na slunicku silikon, co me klempiri davali na utesneni sroubu na parapetu, tak si rikam, ze to nebyl moc dobrej napad. Premyslim nad timhle http://www.soudal.cz/cz/product-detail.php?evc=1242852 . Lepivam tim boxy na panelky Elboxrf a drzi to dobre, da se lepit i mokry povrch, ale uz by se to nedalo demontovat.

Proč myslíš že to nepůjde na montáž krabice na anténu?
0 x

jeltom

Prijde mne, ze je to spis na plosne utesneni. Spoj mezi antenou a krabici je hodne clenity, aspon v mem pripade (Prowax 24 dBi a Jirous BOX).
0 x

trandak

jeltom píše:Prijde mne, ze je to spis na plosne utesneni. Spoj mezi antenou a krabici je hodne clenity, aspon v mem pripade (Prowax 24 dBi a Jirous BOX).

Přesně to samý jsem dělal a není jedinej problém, těsní to okamžitě a když by si to náhodou někdy potřeboval rozebrat tak to v pohodě sloupneš a můžeš to použít znovu.
0 x

jeltom

Se divam, ze to ma kruhovej prumer, tak to by slo. Jsem si to nejak spatne predtim prohlidl. Myslel jsem, ze to je nejaka oboustranna silnejsi lepici paska.
0 x

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Lidi nevíte někdo kde sehnat přesně ty malý tuby lukoprenu jako to dává Jirouš k těm boxům... už sem napsal zádost o ceník přímo do lukoprenu kolín, ale nevim jestli by tam braly i kšeft typu 50 - 100ks tohodle mazlíka.... jako mě se to fakt hrozně libí prostě člověk si to hodí do kapsy a leze po střeše, pak to vytáhne z kapsy a zasilikonuje co potřebuje.. na co sebou nosit 0,5kg pistoli, kdyz nepotřebuju zalepovat žádný velký hovada díry....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

rouchi
Kontaktovat uživatele:

omg díky
našel sem to dokonce i za 30 ale jako tyvoe tolik za to fakt nedam když 310ml tuba stojí 90 tak za 25ml nedam 30... :-D
0 x
Jakub Havlíček