honzam píše:mato1 píše:kazdou novou beta verziou sa to blizi k dokonalosti. ak neklamu predbezne testy, tak behom par tyzdnom by mala byt prepustena finalna verzia 5.2, kde regulacia funguje korektne.
Ty proste nechapes ze regulace jednotky nikdy nebude v limitu diky vystupnimu zesilovaci ktery ma 7dB offset tak nikdy nepujde zregulovat níž. Čili i kdyby to vyladili že regulace ve firmwaru se bude blížit nule tak pořád tam budeš rvát 7dB a k tomu 30dB anténa

kurva lidi, ale kto tu hovori o pouzivani 30db anten od UBNT??? mam to len a len na jednom spoji a ako som aj vyssie uviedol, zdaleka kvalita nedosahuje kvalitu beznych 5ghz anten (okrem mechanickeho prevedenia). ja tu cely cas rozpravam o ZARIADENI.
a co sa tyka rusenia, tak verte mi lidi, ze ak pustite spoj v limite s NSTREAMOM a ja pustim prepaleny spoj bez nstreamu, tak aj tak budete podstatne viac zasierat prostredie ako ja. vsetci sa tu mlatite do prs, ze setrite eter, dodrzujete limity ale aj v limite sa da rusit.
nech do mna rype ten, kto nepouziva nstream a motorolu a dodrzuje povolene limity - ten je v prave. ale vy vsetci ostatny ste hovno v prave, kedze tak isto rusite vsetko v okoli ako ostatny, len jeden to robi nelegalne a druhy legalne (blbo postaveny zakon), ale vysledok je ten isty. proste zasierate pasmo tak ako kazdy iny.
mam lokality, kde bezim na 2,4ghz, kedze jeden miestny isp pouziva na vsetkych svojich p2p spojoch a aj na niektorych sektoroch nstream. celkovy odoberany traffic ma 20 mbit (viem, lebo kolega mu dava garant) a aj na spoje, kde mu ide mozno 5-10 mbit dava nstream. co je to za rozum??? totalny debilizmus... a takto isto sa tu sprava kopec z vas a bijete sa tu do hrude, ze dodrzujete pravidla. nech sa paci, ked vam ide len o to, aby ste dodrzali nejaku sprostu vyhlasku a nejde vam o ozajstne o setrenie pasma, tak pokracujte...
ja osobne som uz vypol skoro vsade nstream, ostali mi uz len asi 2 spoje a verte mi, ze hoci to tam je niekedy prepalene, viem aspon fungovat na vedlajsom kanale. od kedy som vypol nstreamy na jednom z mojich hlavnych bodov, tak som mal moznost tam zdvojnasobit pocet anten - doteraz som si to zial nemohol dovolit, kedze som rusil sam seba a verte mi, ze neprepaloval som ani na jednom z nich vykon.
ako niekedy ked sa nad tym clovek zamysli, tak ste na smiech. to je moj nazor... ale nech sa paci, kludne si pustajte tie svoje neuveritelne dokonale a nerusive nstreamy, idealne v jednej lokalite aspon 5 spojov, pripadne na 2-3 sektory, ale samozrejme v limite a potom podme spolu nadavat na ostatnych debilov, ktory isto iste prepaluju svoje spoje a zasieraju vase volne pasmo.