hapi píše:ty voe,tohle jsou samí takový blbý rady, nebrat tohle protože s nima nikdo v okolí nebyl spokojenej z okolí. Například mi jsme na starých orcave 1111 jely rok a půl uplně nádherně. Jak můžeš říct že celá firma a její pojítka jsou k ničemu? Alcomu tady máme taky a jede v pohodě a rozhodně jí nepovažuju za shitovou. Ovšem stačí se podívat na možnosti upgradu a parametry spoje a prostě vítězí novej 1S10 a defakto je mi uplně jedno od koho protože ten spoj musí chodit. Je mi jedno kolik lidí si ho koupilo protože musí chodit. Taky kritizuješ celou automobilku protože jedno auto od nich nestojí za nic? Taky nebudeš brát nic od UBNT protože nanostationům se odpalujou ethernety? Změníš teď názor na orcave když konečně znáš mě s tim že orcave nám tu funguje?
Dám příklad, administrátor můj dobrý známý, který toto řeší u své firmy se pro Orcave rozhodl.
Májí v síti cca 15 ks Orcave 2222. Na KAŽDÉM spoji během záruky řešili reklamaci, cca 1/4 spojů úplně odešli IDU.
To mě stačí jako reference, abych to nekupoval.
To co píšu do fóra nejsou informace "jedna paní povídala", ale z 99% informace z praxe mojí, nebo mých dobrých známých.