❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Pouzitie klasickej anteny na ap pre viacero klientov

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
soooc

Re: Pouzitie klasickej anteny na ap pre viacero klientov

Příspěvekod soooc » 16 years ago

pepulis píše:V dnesni dobe konkurovat, popr. drzet krok s konkurenci je slozity a pripojovat pouze v pasmu 2,4 Ghz, jak nekdo pise nahore, nejde. A to z vice duvodu = pozadavek na stabilitu, vetsi datove toky atd. atd. Dulezite je volit takove anteny, aby i v případě neslušného chování jiných ISP, byl chod samotné sítě co nejméně ovlivněný (nerikam, ze je to jednoduche). Ja sám jsem na radu začal používat http://www.i4wifi.cz/?cls=stoitem&stiid=304 a můžu říct, že tato anténa své kvality dosahuje.

Tahle je taky dobra :) Mooooc dobra :) a jako ozarovac na offsetku vynikajici :))
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 16 years ago

ozarovac na offset je to dobre to souhlasim ale jako sektor to je trochu zvrhlost :) I kdyz nejlepsi ozarovace jsou ty od PW aspon z toho co jsem mohl vyzkouset.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 16 years ago

jojo, tyhle máme taky na offsetce, paráda. Měl jsem sice strach že při sněžení nebo dešti se do toho dostane voda nebo se bude na talíři držet sníh ale jsou v pohodě. Na sektor bych to asi nepoužil. Navíc ten konfort když chci změnit polarizaci tak jenom otočim zářič v objímce a je hotovo.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

hapi

Příspěvekod hapi » 16 years ago

jo to je pravda, ale daleko horší je to u drátěných směrovek, tam se nám to už stalo, musel jsem tam vylíst a koštětem to sundat.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků