❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

ORCAVE - spoje od Miracle jsou nejlevnejsi

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
bl3k
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: ORCAVE - spoje od Miracle jsou nejlevnejsi

Příspěvekod bl3k » 16 years ago

Sry ale Orcave neni SVM :)
Jinak s tou teplotou u 2222 s tim sem se nestekal, v datasheetu je sice ze do 0°C ale zadny problem jsem s tim nezaznamenal, vic lidi to provozuje v takovych podminkach. Videl bych to spis na problem kusu ...
0 x

baz

Příspěvekod baz » 16 years ago

To ja vim ze Orcave neni Smitko, ale obchodak zastupujici Orcavy mi uz tak bajvoko pred tremi lety sliboval komplet externi spoj bez IDU. Proto mi to prijde podobne, byť Smitko mi slibuje navyseni rychlosti spoju dele, uz od roku 2005, mozna 2004, presne nepamatuju.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 16 years ago

to baz, prave kvuli tem slibum p. Smitky ... a tez kvuli poruchovosti SVM ... jsme dalsi nakup zavrhly ... a nakoupily kupu alcom ... musim rict, ze jsem spokojeny a co kdy slibyly to tez dodaly ... takze myslim, ze na jednicku :) ............. co se orcave / miracle tyka ... no uprimne uz asi pred dvema rokama jsem to zvazoval, byl tam tehdy takovy ukecany chlapek (p. Kraus) ... uz tam dle vseho nedela ... a tento nam sliboval hory doly s tim, ze jedine co tak nam pujcil 10 mego spoj s latenci 5 - 7 ms NAPRAZDNO ............... diky toho jsme orcave uz vynechaly .. to fakt nemelo smysl .. jedine co muzu rict .. myslim, ze technologicky to neni spatne asi srovnatelne s alcomou ... ale rozhodne bych je tu nijak nevynasel do nebe ... nakonec to u nas vypada tak, ze kde nestaci petka, tam jde alcoma ... a kde uz alcoma nestaci tam jde ceragon .... a zatim s timto postupem spokojenost.
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

baz

Příspěvekod baz » 16 years ago

Prave kvuli nesplnenym slibum Smitky a mizernym rychlostem u nas SVM skoncilo, se spolehlivosti jsem cely leta problem nemel vubec. Alcomy uz mam taky, nejaky MELy, ted budou nejaky dalsi trochu lepsi a budu zkouset nejaky QAMovy Summity, tak uvidime.
0 x

lukas

Příspěvekod lukas » 16 years ago

bl3k: To spis na problem serie tim padem. Ja jsem s tim mel tu zkusenost a opravdu to pri nizkych teplotach zacne delat paseku, vetsinou to uplne vytuhne. Je ale fakt, ze ne uplne vsechny kusy. Nechci se tomdle ohledu nejak Orcavu zastavat, ale pravda je ta, ze kdyz to kupujes, tak s tim, ze IDU patri do racku, ne nekam na stozar. Pokud outdoor, pak jinyho vyrobce, nebo si tam dat to topeni...
0 x
Lukas Kristek