❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

PAWOD24-12

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Maxik
Kontaktovat uživatele:

Re: PAWOD24-12

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

pokud nepomohla bleskojistka nejspis byl problem v mizerne prizpusobene antene nebo spatnem konektoru, voda v konektorech atd. Ja mam nekolik 10tek CM9 uz nekolik let a neodesla zadna,pouzivam jen sektory zadny vsesmerky nechci a kabely jsem si konektoroval vzdy sam.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 17 years ago

Maxik píše:pokud nepomohla bleskojistka nejspis byl problem v mizerne prizpusobene antene nebo spatnem konektoru, voda v konektorech atd. Ja mam nekolik 10tek CM9 uz nekolik let a neodesla zadna,pouzivam jen sektory zadny vsesmerky nechci a kabely jsem si konektoroval vzdy sam.

jasne... na sektorech je klid.... kabely delam taky sam, ale jak rikam... na vsesmery atherosy nedavam...
ale stejnak mi vrta hlavou ze na 5Ghz vsesmerech ty karty jedou OK (teda zatim... cca. 3/4 roku...)
0 x
Jan Ptáček