level píše:a to ze se v CR pasmo 802.11G nesmi venku pouzivat te jako nezajma ?
o tom nic nevim, ze by se Gcko nemohlo venku pouzivat.
Marty107 píše:Dík, to Pc je jasné. Mám to na půdě nad ložnicí a přiznám se že mám rád klid, hukot starého Pcka by mě určitě přes ten sádroš nedělal dobře. Hledám tiché optimum pro těch pár lidí s možností nějaké rezervy. Otázka kam směrovat svůj zájem 532 (cca3500), 333 (cca3200) a 600 nějakých 4500Kč.
reset píše:level píše:a to ze se v CR pasmo 802.11G nesmi venku pouzivat te jako nezajma ?
level píše:reset píše:level píše:a to ze se v CR pasmo 802.11G nesmi venku pouzivat te jako nezajma ?
hm co na to rict
jak muze nekdo zacit neco provozovat aniz by si zjistil co vlastne muze a co ne
pritom pokuty jsou tak vysoke ze vas i jedna dokaze polozit na kolena
preji vam aby se okolo vasich vysilacu nemihnul nekdo z CTU o silně nastvane konkurenci nemluve
fra.iesus píše:Marty107 píše:Dík, to Pc je jasné. Mám to na půdě nad ložnicí a přiznám se že mám rád klid, hukot starého Pcka by mě určitě přes ten sádroš nedělal dobře. Hledám tiché optimum pro těch pár lidí s možností nějaké rezervy. Otázka kam směrovat svůj zájem 532 (cca3500), 333 (cca3200) a 600 nějakých 4500Kč.
Muzu-li doporucit, tak pokud ti staci 2 miniPCI sloty, tak jdi do alixe... architektura je x86, takze na nej muzes dat libovolny system a vykon je jeste vetsi nez u rb600 (coz je nejrychlejsi z tebou zminovane rady 133,333,532,600 routerboardu). priznam se, ze v provozu mame jen jeden kousek, ale naprosta spokojenost (menil se za nestihajici 532 a ted se naprosto flaka se zatizenim prociku kolem 10%)
fra.iesus píše:Marty107 píše:Potřebuju tam tři karty, i když všechno se dá řešit. Počítám, že ten flákající se stroj je ALIX, ne RB600?
jj, presne tak, je to alixtak se divam, ze pri provozu na uplinku 6/2Mbit je zatez stroje cca 20~25% - njn, to jsou ty vikendy
level píše:nemam ve zviku placat do vetru je to overeno osobne s pracovnikem z CTU
pin píše:level píše:nemam ve zviku placat do vetru je to overeno osobne s pracovnikem z CTU
Zatím jsou ale tvé poznatky pouze stylu jedna paní povídala , takže zkus obměkčit svůj zvYk a dej aspoň jednu konkrétní informaci.
level píše:nemam ve zvyku placat do vetru je to overeno osobne s pracovnikem z CTU
pepo_p píše:Mám RB532A a v ňom 3xR52, chcem to použiť pre cca. 50 - 70 klientov na 3 sektoroch v 2,4 Ghz pásme, bude mi to stíhať?