❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

StraightCore - Mikrotik

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
honzam

Příspěvekod honzam » 18 years ago

soooc píše:
honzam píše:
soooc píše:Je v tom antena od Dcomu (teda navrh od Dcomu), takze bych to nevidel zas tak drahe, protoze ta antena bude kvalitni, na rozdil od vyrobku typu waveant s PSV 2,5 :D.

Co vůbec určuje to PSV?

Kolik vkonu se nevyzari ale vrati zpet do karty, existuje na to prepocet na % z toho pomeru, anteny co maji PSV vyssi jak 1,5 lepsi nepouzivat ;)

A udávají to všichni u antén? Asi né že :D
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 18 years ago

honzam píše:
soooc píše:
honzam píše:
soooc píše:Je v tom antena od Dcomu (teda navrh od Dcomu), takze bych to nevidel zas tak drahe, protoze ta antena bude kvalitni, na rozdil od vyrobku typu waveant s PSV 2,5 :D.

Co vůbec určuje to PSV?

Kolik vkonu se nevyzari ale vrati zpet do karty, existuje na to prepocet na % z toho pomeru, anteny co maji PSV vyssi jak 1,5 lepsi nepouzivat ;)

A udávají to všichni u antén? Asi né že :D

Udavaji to vsichni, ale dost velka cast prodejcu o parametrech keca.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 18 years ago

raven-il píše:Udavaji to vsichni, ale dost velka cast prodejcu o parametrech keca.

To se udělá tak že se jeden kus vyrobí přesně, ten se změří protokol o měření se dává k tisícům ostatních kusů které se už dělají strojově ;)
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Leeonek píše:
raven-il píše:Udavaji to vsichni, ale dost velka cast prodejcu o parametrech keca.

To se udělá tak že se jeden kus vyrobí přesně, ten se změří protokol o měření se dává k tisícům ostatních kusů které se už dělají strojově ;)

Mno treba dcom se chlubi tim, ze kontroluji kazdou antenu. Jinak souhlasim, ze vetsina vyrobcu to tak opravdu dela a konkretne jirousy jsou co kus to original... :oops:
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 18 years ago

ma ho nekdo na siti, jak slape? dik
0 x

honzam

basty píše:ma ho nekdo na siti, jak slape? dik

šlape dobře, jako mikrotik :) . Ale zdá se mě že né každá anténa je stejná. A pokud by to měřili tak snad musí být. Zdá se mě že některá je slabší a některá silnější
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

honzam píše:

šlape dobře, jako mikrotik :) . Ale zdá se mě že né každá anténa je stejná. A pokud by to měřili tak snad musí být. Zdá se mě že některá je slabší a některá silnější

Mel jsem to otevreny a je to pekne prasacky udelany. A co se yce sily anteny, sice se dusujou, ze je to 19 dbi, ale Elfbox RF 19 dbi s 5 m kabelem ma cca o dbi lepsi signal, tak nevim...
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 18 years ago

raven-il píše:
honzam píše:

Mel jsem to otevreny a je to pekne prasacky udelany. A co se yce sily anteny, sice se dusujou, ze je to 19 dbi, ale Elfbox RF 19 dbi s 5 m kabelem ma cca o dbi lepsi signal, tak nevim...

Hod obrazek pleeeease :twisted: :twisted: :twisted:
0 x

honzam

raven-il píše:
honzam píše:

Tak prasácky jsou udělaný všechny GWP. Nebo aspon co se týkalo první série jak sem někdo dával obrázek. Jestli máš obrázek GMT tak to sem prosím hod. Jsem zvědavej
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Hned, jak se dostanu k fotaku.
0 x

djdodo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod djdodo » 18 years ago

Panove, jeste pockejte cca. 10-14 dnu...Nechci se vytahovat,ale pak bude co obdivovat:)
Vice info bude v dohledne dobe...http://shop.cznet.cz
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

djdodo píše:Panove, jeste pockejte cca. 10-14 dnu...Nechci se vytahovat,ale pak bude co obdivovat:)

Ja osobne si na cznetu uz nic nekoupim, protoze kdyz to chcipne, tak mi to nikdo nevyreklamuje.
0 x

honzam

raven-il píše:
djdodo píše:Panove, jeste pockejte cca. 10-14 dnu...Nechci se vytahovat,ale pak bude co obdivovat:)

Ja osobne si na cznetu uz nic nekoupim, protoze kdyz to chcipne, tak mi to nikdo nevyreklamuje.

většinou co mají tam se dá koupit i jinde :D

Jinak ted mě to totálně zklamalo. Nasadil jsem to asi na 50m proti sektorové anténě. Signál 80. Tak si říkám tady je něco špatně. zkusím druhej kus a najednou signál kolem 60. Ještě že jsem měl sebou druhej kus. Ale už to objednávat nebudu
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 18 years ago

o co se jedna??
0 x

milam

Příspěvekod milam » 18 years ago

honzam píše:
Jinak ted mě to totálně zklamalo. Nasadil jsem to asi na 50m proti sektorové anténě. Signál 80. Tak si říkám tady je něco špatně. zkusím druhej kus a najednou signál kolem 60. Ještě že jsem měl sebou druhej kus. Ale už to objednávat nebudu

Zkoušel jste přepnout anténní vstup?
0 x