❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Ovislink 5460 aneb došly mi nervy ...

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
LT.CLOUD

Příspěvekod LT.CLOUD » 18 years ago

raven-il píše:
soooc píše:
Spreamer píše:No ten compex není zrovna levné řešení, to si tam můžu rovnou dát rb133c a budu mít opravdu luxusní spoj ...

Nic levnejsiho s poradnou regulaci vykonu na 0dBm asi neexistuje, pokud nepocitam jiz nevyrabeny asus 500b/g, Dlink 900AP.

Jeste Asus 320g jede celkem slusne - reguluje od 6dBm.

To RB te vyjde levnej, ale neumi zase rezim bridge v rozumne forme.

S tim bridge bych si dovolil nesouhlasit, dneska jsem zrovna dopojoval desatou bytovku na 133c s 3.0b....

Je bridge plně transparentní jako D-Link 900?
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 18 years ago

LT.CLOUD píše:
raven-il píše:
soooc píše:
Spreamer píše:No ten compex není zrovna levné řešení, to si tam můžu rovnou dát rb133c a budu mít opravdu luxusní spoj ...

Nic levnejsiho s poradnou regulaci vykonu na 0dBm asi neexistuje, pokud nepocitam jiz nevyrabeny asus 500b/g, Dlink 900AP.

Jeste Asus 320g jede celkem slusne - reguluje od 6dBm.

To RB te vyjde levnej, ale neumi zase rezim bridge v rozumne forme.

S tim bridge bych si dovolil nesouhlasit, dneska jsem zrovna dopojoval desatou bytovku na 133c s 3.0b....

Je bridge plně transparentní jako D-Link 900?

Ne, preklada mac, kdyz chces plne transparentni muzes pouzit WDSku
0 x