❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
10Ghz Jirouš pro 1s10
Zavolejte někdo p. Jiroušoj a zeptejte se ho.
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
rouchi píše:Zavolejte někdo p. Jiroušoj a zeptejte se ho.
Jsem mu cca před týdnem psal na ten formulář, ale zatím nic. Tel na něj nemám protože jej na stránkách nemá a asi má dost práce i bez toho. Každopádně by mě to zajímalo co je k sestavení těch antén potřeba (jestli fakt ta dvojredukce či co) a pak samo ceny a dodání.
0 x
Tak jsem mluvil s panem Jirousem, a pokud jsme ho správně pochopil tak jsou potřeba i tak anténí přechody orcave pro arkivator... takže ještě litrta si k té anténě přidejte....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
no když se na to tak koukám tak nevím proč bych měl JRC kupovat když arkivator vyjde cenově už lépe...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
okoun píše:no když se na to tak koukám tak nevím proč bych měl JRC kupovat když arkivator vyjde cenově už lépe...
Nevim kde jsi na to prisel ze Arkivator vychazi cenove lepe.
Me to prijde cca. 14 000,- za JRC a 19500,- za Arkivatora a to mi prijde jako slusnej rozdil.
0 x
Bývalý ISP...
JRMA-650-10 UPB za 8000 Kč
Parabolická anténa Arkivator 10 GHz, průměr 60 cm, zisk 33 dBi za 6000 Kč
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Tomáš Břinčil
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.
https://www.facebook.com/conexainternet
Real programmers don't need notice all their known languages.
https://www.facebook.com/conexainternet
-
okoun píše:JRMA-650-10 UPB za 8000 Kč
Chtel bych taky nekde nakupovat Arkivator 60 cm za 6000,-, vcetne ozarovace a radomu. Prozrad kde?
0 x
IPMEDIA ale vše je to po jednom kuse, nikde jsem neviděl JRc po dvou kusech, tedy na 10G na 5G ano ale ne na 10G
0 x
okoun píše:JRMA-650-10 UPB za 8000 Kč
hmm a kde mas ozarovac - mas pouze zrcadlo s tim ti moc fungovat nebude:
http://shop.ipmedia.cz/?cls=stoitem&stiid=1785
Kód: Vybrat vše
Pro montáž antény s jednotkami ORCAVE je nutno zakoupit Feeder+Radom+Mounting kit (přechod mezi anténou a jednotkou).
0 x
aha no tak to je trošku nekalý podvod no 
ale i tak jsou JRC ve výsledku dražší.

ale i tak jsou JRC ve výsledku dražší.
Naposledy upravil(a) okoun dne 14 Mar 2013 20:13, celkem upraveno 1 x.
0 x
nejsou JRC je cca o 1/3 levnější...
0 x
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
může mi prosím někdo shrnout co přesně mám koupit pro spoj 1s10 s 38cm JRC?
Díky
Díky
0 x
Tyyve tak co teda vlastne kupujes? V kazdym vlaknu resis jinyho vyrobce - Alcomu, Racom, Summit, Orcave, nebo jeste neco jinyho?
Neni lepsi mit v siti jednoho vyrobce a k nemu mit k dispozici servisni jednotku ?
Neni lepsi mit v siti jednoho vyrobce a k nemu mit k dispozici servisni jednotku ?
0 x