❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
AP 60ghz
Re: AP 60ghz
dnes bol husty dazd, velmi husty..cca 3 minuty...LHG na 900m padlo pocas tohto husteho dazda
- Přílohy
-
- 05Aug2018_22-41-55.jpg (15.03 KiB) Zobrazeno 4000 x
0 x
Už někoho šikanoval ČTÚ za použití 60 GHz PTP venku?
Mám čerstvou pokutu, tak je nechci moc dráždit
0 x
rado3105 píše:dnes bol husty dazd, velmi husty..cca 3 minuty...LHG na 900m padlo pocas tohto husteho dazda
zjevně by tam padlo i třeba 10GHz, jsou prostě takové deště kdy padne fakt všechno, mám to vyzkoušené
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
dubrma píše:Už někoho šikanoval ČTÚ za použití 60 GHz PTP venku?
Vubec, všichni si na tom totiž dělají spoj z obýváku do ložnice...
1 x
Samozřejmě, bezdrátový spoj od Wi-Fi routeru u televize ke stolnímu počítači na pracovním stole je přeci mnohem více cool než nějaký kabel. 
0 x
Si vis pacem, para bellum.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
Už to začíná bejt trapný, další Ignite na pokraji smrti, kolem poledne 1,5h nejelo vůbec a mezitim to stihlo dělat se signálem následující. Je to na cca 300m, výkonově dost podřazené a rozhodně nepršelo. Prostě dočasný spoj ale leda tak na zimu 
- Přílohy
-
- ignite2.png (15.25 KiB) Zobrazeno 3696 x
0 x
dubrma píše:Už někoho šikanoval ČTÚ za použití 60 GHz PTP venku?
Kolik peněz?
0 x
3com píše:dubrma píše:Už někoho šikanoval ČTÚ za použití 60 GHz PTP venku?
Kolik peněz?
Jestli jsem z kontextu správně pochopil tak pokuta není za 60 ghz.
Pán je jen nechce něčím dalším dráždit - tedy nasadit 60 ghz.
2 x
Ake vysoke pokuty davaju v CR?
0 x
2x minuly incident , takze poprvy treba 10kczk , podruhy 20kczk , potreti 40kczk , atd atd , ono si to pak velmi rychle rozmyslis
Naposledy upravil(a) reset dne 08 Aug 2018 16:27, celkem upraveno 1 x.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
reset píše:2x minuly incident , takze poprvy treba 10kczk , podruhy 20kczk , potreti 40kczk , atd atd , ono si to pak velmi rychle rozmyslis
pro starnet to jsou drobné takže zatím se jim to vyplatí....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Za první přestupek jsem dostal od ČTÚ 40 tis za rušení radaru v 5 GHz.
Proto se ptám jak je to s buzarací 60 GHz. Měřili někoho a ignorovali přestupek?
Proto se ptám jak je to s buzarací 60 GHz. Měřili někoho a ignorovali přestupek?
0 x
Jak dobre, ze u nas nemeraju nic
A keby merali tak tie velke firmy co tu mame by museli zavret kram...ono totiz asi 28x 5Ghz na jednom baraku nejde naladit legalne 
0 x
Gemb píše:tetrix píše:Inak este by ma zaujimal ten datarate na 3Gbps, mne to 3Gbps nikde nelinkuje aj ked je dostatocny signal....alebo je to len v urcitej verzii ROS a v RC verziach to neni?
QAM16 byl zatim jen v jedne, ne uplne povedene, verzi FW. Nasledne ho zas vyhodili a ted to zrejme prekopavaji...
0 x