ppp76 píše:Tak nevim jak moc tonu ale snih sem vytahnul jen jako namatkou , u spoej kde mam tahat 500mb a vic tak ten nedam nekam do horni dolni ale pocitam s nim na hlavni pater a nebo hlavni privod konektu a od tej ocekavam trosku jiny parametry ... na skakani do horni dolni mi staci petka se kterou udelam taky 100mb FD a nemusim tam cpat AF24 s pmalu vlastni privodem z elektrarny a zalohovat to baterkarnou

Jako na tenhle spoj sem cekal i kdyz bych ho "uzivil jen na dvou mistech " a spis z duvodu velkejch rezerv na ruzny testy a docela sem byl natesenej ale kdyz si prectu technicky parametry poradne a porovnam s oblibenou alcomou tak proste ani ta o dost nizzsi cenovka nedorovna to co mi tam schazi
Jsem rad zes napsal 500Mbit+, prvni alcoma co toto umi je stim new modeme MP600 a ta je venku kratce, pak me teda rovnou porad, co si mame dat na spoj kdyz potrebujeme teda 500Mbit na vzdalenost 11Km, momentalne tam mame Dragonwave horizon v 11G 56MHz.
Nevim cim zalohujes, my mame vsade menic + velky baterky (60Ah+) a privod od elektrarny nepotrebujeme.
Imho nemeril jsem spotrebu 1S10 ale vim ze zdroj ma taky cca 50W ale netusim zdali ho odebira.
Uz vidim, ze pises ze 1S10 neni profi spoj a pod.
Rad se klidne pojedu podivat na ty pojitka kterejma litas 500Mbit+
Viktor: nic extra a technickych veci se to netykalo.