2Km nejsou o prekonani fyziky.
Spis tipuju ze se nalepil ten snih, jelikoz hodne foukalo a dost snezilo ale nebyl jsem se podivat jeste na miste.
Chain 0 Signal Strength: -64 dBm
Chain 1 Signal Strength: -66 dBm
Internal Temperature: 20 °C (68 °F) / 21 °C (70 °F)
Remote Chain 0 Signal Strength: -77 dBm
Remote Chain 1 Signal Strength: -78 dBm
Toto samotne uz je zvlastni - ze by jeden smer byl OK a druhej K.O.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Ubiquiti 24 GHz
dantasik píše:2Km nejsou o prekonani fyziky.
Spis tipuju ze se nalepil ten snih, jelikoz hodne foukalo a dost snezilo ale nebyl jsem se podivat jeste na miste.
Chain 0 Signal Strength: -64 dBm
Chain 1 Signal Strength: -66 dBm
Internal Temperature: 20 °C (68 °F) / 21 °C (70 °F)
Remote Chain 0 Signal Strength: -77 dBm
Remote Chain 1 Signal Strength: -78 dBm
Toto samotne uz je zvlastni - ze by jeden smer byl OK a druhej K.O.
Dej vědět jak to vypadalo. Chtělo by to v případě že je na tom led či sních nějaký nástřik. Tj. levný nástřik, resp. sehnat tu látku co tvoří tu účinnou složku

0 x
Vy jste to někdo nasadil bez zálohy? To by nás ani nenapadlo. 10G tam zůstává jako záloha. Přeci jen 3,2km a nikdo neví co s tím udělá sníh, silný déšt atd...
0 x
ppp76 píše:http://ipmedia.cz/?cls=stoitem&stiid=1655 tady je nastrik
Zdravím,
neříkam ani tak ani tak, ale při té spotřebě by to mohlo mít vyhřívání celé antény, až po samotný koneček ozařovače.

mpcz, 29/11/2012
0 x
sest stovek za to ze mi to na celou zimu usetri lezeni k antene mi neprijde zas jako takova ohromna suma , jeden vyjezd k antene me prijde jednou tak draho 

0 x
Tak bohuzel, prilepena vrstva tak 1cm snehu/ledu.
Chain 0 Signal Strength: -60 dBm
Chain 1 Signal Strength: -62 dBm
Internal Temperature: 17 °C (63 °F) / 19 °C (66 °F)
Remote Chain 0 Signal Strength: -60 dBm
Remote Chain 1 Signal Strength: -63 dBm
Po ocisteni jedne strany, druha je trochu kryta vytahovou sachtou a nebyl jsem tam. Nevim jak to vypada tam ale ted jsou signaly OK i pri snezeni.
Mam fotky tak je sem pak postnu.
Po ocisteni jedne strany, druha je trochu kryta vytahovou sachtou a nebyl jsem tam. Nevim jak to vypada tam ale ted jsou signaly OK i pri snezeni.
0 x
Daniel Tasáry
dantasik píše:Tak bohuzel, prilepena vrstva tak 2cm snehu/ledu.
Po ocisteni jedne strany, druha je trochu kryta vytahovou sachtou.
Chce to najít nějakého chemika ať mě nikdo netvrdí že se ta účinná látka nedá koupit po galonech za litr

0 x
- Přílohy
-
- prekonanifyziky2.jpg (103.05 KiB) Zobrazeno 1736 x
-
- prekonanifyziky.jpg (100.96 KiB) Zobrazeno 1736 x
0 x
Daniel Tasáry
Ta zasněžená anténa je vyklopena nepatrně nahoru nebo je spíše v rovině? Asi to odečíst z GPSky z poměru obou stran.
0 x
ty voe, z jakýho matroše to je že na tom takhle pěkně zůstává led/sníh? toho jsem si u arkivátorů nikdy nevšimnul.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
- midnight_man
David2006 píše:Ta zasněžená anténa je vyklopena nepatrně nahoru nebo je spíše v rovině? Asi to odečíst z GPSky z poměru obou stran.
Je to naklopene samozrejme lehce nahoru.
Jinak spoj mam k sobe domu na testy, po nejaky rozvaze jsme si rekli ze nejdriv spoj zkusime takhle cvicne co se bude dit ve velkym desti, snehu nebo cem koliv dalsim. Proto sem to nejak neresil a prisel jsem k tomu az ted a tak nejak sem to i tipnul ze by to mohlo byt ono..
0 x
Daniel Tasáry
dantasik píše:David2006 píše:Ta zasněžená anténa je vyklopena nepatrně nahoru nebo je spíše v rovině? Asi to odečíst z GPSky z poměru obou stran.
Je to naklopene samozrejme lehce nahoru.
Jinak spoj mam k sobe domu na testy, po nejaky rozvaze jsme si rekli ze nejdriv spoj zkusime takhle cvicne co se bude dit ve velkym desti, snehu nebo cem koliv dalsim. Proto sem to nejak neresil a prisel jsem k tomu az ted a tak nejak sem to i tipnul ze by to mohlo byt ono..
Můžeš prosím sdělit ty výšky těch stran?
0 x
Myslím že kdyby jsi to nastříkal tím sprayem tak to bude v pohodě. Tohle nám dělalo loni i Siklu. Po nastříkání OK
0 x