❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: 10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)
treba se za nej konecne stydi
... ale zase je pridane treba u rocketu 10 Ghz ikona ... :O

0 x
Porad tam jen , aspon datasheet tam maj porad viset v zalozce powr bridge M
0 x
Jsou tu v CR jeste jina volna (bezplatna nekoordinovana) pasma pro datove prenosy nez 2.4, 5.5, 10, 17, 24 a 80GHz (74-84)?
K.
K.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
od podzima/2012 bude volne taky 60Ghz
0 x
blax píše:od podzima/2012 bude volne taky 60Ghz
To je uz myslim ted, ale ne ja stálé instalace.
0 x
60GHz spoje prodávala kdysi i4wifi ale cena za 100Mbit FD na přeskok max 1km byla dost velká. Bejt to do 2km za 50k o rychlosti 100MBit FD by byla cool věcička.
0 x
Pokud se nepletu, tak 6GHz i 7GHz jsou placená pásma. A pokud projde návrh vlády (zmena ve vypoctu poplatku za licence), budou patrit k tem drazsim.
K.
K.
0 x
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
Kaja: jasne ze jsou placena, ja se ptal obecne ...
hapi: 60GHz veci dela Bridgewave, ale to je fakt nahrada optiky na par set metru, tam kde se to vyplati. Sice gigabit, ale treba za 350 litru pri vzdalenosti do kilometru maximalne ...
hapi: 60GHz veci dela Bridgewave, ale to je fakt nahrada optiky na par set metru, tam kde se to vyplati. Sice gigabit, ale treba za 350 litru pri vzdalenosti do kilometru maximalne ...
0 x
Nezapomente na pomerne opomijene dalekonosne pasmo 6GHz...
0 x
Tak mám takové neblahé tušení že v okolí tuhle frašku už někdo má. Dneska jsem rozcházel jedno kpečko a co nevidím, na 3 kanále signál jak prase z jednoho směru. Otáčím se dál a když jsem se otočil o 180°, a opět z protějšího směru to samé. Vypadá to, že jsem byl někde zhruba uprostřed trasy. Dalekohledem jsem bohužel v uvedených směrech nic nezjistil, ale trochu mě to vyděsilo. Budu to muset podle spektráku už z principu najít :)
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj hledej ... individualni dovoz je mocna vec a pokud uz to nekde na svete je k mani ... 

0 x